ROADSHOW SERVICE

Heeft u een roadshow service nodig om u naar diverse bestemmingen te vervoeren zodat u optimaal gebruik kunt maken van de tijd daar tussenin?

Wij bieden een betrouwbare service om u in alle comfort naar uw afspraken te vervoeren en organiseren uw route op een professionele manier. Met onze keurig geklede privé chauffeurs en onze luxe wagens verloopt uw vervoer altijd representatief en comfortabel.

Veilig van/naar Schiphol reizen?
Kies voor onze taxi met corona preventie!

HET COMFORT VAN ONZE ROADSHOW SERVICE

Met onze roadshow service brengen wij u waarheen u maar wilt.

Bent u druk bezet en heeft u een aantal locaties te bezoeken op een dag? Dan is het bijzonder ontspannend om tussendoor even achterover te kunnen leunen in een luxe taxi wagen en u voor te bereiden op uw volgende afspraak.

Of u nu veel zakelijke vergaderingen heeft, bedrijfsevenementen wilt bezoeken of andere activiteiten dient te ondernemen, als reizen een noodzaak is kunt u dat het best comfortabel doen. Met onze luxe wagens wordt u in stijl naar uw bestemming gebracht en kunt u het beste maken van de momenten tussen uw bestemmingen in. Ondertussen kunt u vertrouwen op uw professionele chauffeur, die u op tijd brengt en op u wacht met onze betrouwbare roadshow service. Uiteraard blijft uw privé chauffeur bovendien de gehele dag stand-by.

 

 

 

 

 

 

 

 

DE LUXE WAGENS VAN ONZE ROADSHOW SERVICE

Wilt u ontspannen aankomen bij uw diverse bestemmingen tijdens uw roadshow?

Kies er dan voor om in luxe en comfort vervoerd te worden door onze roadshow service.

Bij ons kunt u rekenen op alle gemakken en een uitgebreide service. Kies voor een Jaguar XJ Luxury, een Tesla model S of model X, een BMW-7 serie, Audi A8 of een Mercedes E-klasse of Mercedes S-klasse. Stuk voor stuk bieden deze wagens het comfort dat u tijdens uw reis nodig heeft om te kunnen ontspannen. Lederen bekleding, stoelverwarming, drankjes, gratis wifi en een telefoonaansluiting, bij ons hoort het er allemaal bij. Zo komt u ontspannen op uw bestemming aan en kunt u bij aankomst weer fris en monter aan uw nieuwe taak beginnen.

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Luxe Roadshow vervoer tegen een scherpe prijs
Wilt u gebruik maken van onze roadshow service? Wij bieden een uitstekende prijs en een lager tarief dan gangbaar is bij onze collega’s. Wij berekenen de kosten van uw rit per uur, inclusief wachttijd, snacks en drankjes. Hoeveel kilometers u maakt is daarbij niet van belang. Zo weet u van tevoren precies waar u aan toe bent en zijn nare verrassingen achteraf uitgesloten. Vraag een offerte op en geniet van alle comfort en luxe die onze roadshow service biedt. Wij zijn zeven dagen per week beschikbaar, vierentwintig uur per dag. We kennen Nederland op ons duimpje en zijn ervaren genoeg om op ieder moment de juiste route te kiezen, zodat u op tijd op uw afspraak komt. Natuurlijk gaat uw privé chauffeur keurig gekleed en helpt hij u graag uw reis zo comfortabel mogelijk te maken.

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het ophalen.

Vluchttracering

Chauffeur zal uw vlucht in de gaten houden.

Gelicentieerde chauffeurs

Maximaal comfort en veiligheid.

24/7 Ondersteuning

Toegewijde klantenservice.

MEER WETEN?
Heeft u vragen of wilt u graag een luxe taxi boeken? Neem nu direct contact met ons op of bel 085 – 06 05 553