PRIVE TAXI TOURS

Wilt u graag een Privé Taxi Tour bestellen om de hoogtepunten in Nederland te bezoeken en ontdekken of wilt u een gezellig dag uit met vrienden of familie naar een museum of pretpark en wordt u daar graag op een luxe manier gebracht?

Deluxe Taxi Holland biedt u de mogelijkheid om een luxe en stijlvolle wagen te huren met privé chauffeur.

Veilig met de taxi reizen?
Kies voor onze taxi met corona preventie!

PRIVÉ TAXI TOUR IN LUXE WAGENS

Wanneer u een privé taxi tour boekt bij Deluxe Taxi Holland kunt u altijd rekenen op de hoogste kwaliteit en de beste service.

Wij bieden luxe wagens voor uw vervoer, zoals een Tesla model S of model X, Mercedes E-klasse, S-klasse of V-Klasse, Audi A8, of BMW 7 serie.

Reist u met een groep? Dan kunt u rekenen op een Mercedes V-klasse. Al onze wagens beschikken over luxe gemakken zoals leren bekleding, stoelverwarming, drankjes, een telefoonaansluiting en wifi. Zo wordt u in luxe vervoerd, met uw eigen privé chauffeur, net even anders dan u gewend bent. Met een luxe privé taxi tour weet u zeker dat u op uw wenken wordt bediend. En dat tegen een scherp tarief!

Wij doen er alles aan om aan uw wensen tegemoet te komen. Leg ons uw ideeën voor en wij maken graag een afspraak over een vaste dagprijs. Natuurlijk kunnen wij u ook suggesties geven om uw privé taxi tour tot een zeer prettige ervaring te maken. Geniet van comfort en luxe tijdens uw reis. Wij vervoeren u altijd in stijl, zonder taxi aanduiding en met een zeer representatieve chauffeur die diverse talen spreekt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Privé Taxi Tours particulierer

Een privé Taxi Tour bij Deluxe Taxi Holland is altijd een tour in stijl. Wij beschikken over de meest luxe, stijlvolle en comfortabele wagens die u zich maar kunt wensen. We rijden zonder taxi aanduiding en dat geeft altijd een extra bijzonder tintje aan uw dag. U kunt natuurlijk kiezen voor één luxe taxi maar ook voor een groepsreis met een aantal luxe auto’s. U geeft zelf uw vertrektijd aan en hoe lang u ergens wilt verblijven. Natuurlijk kunt u ieder moment van gedachten veranderen, verliefd worden op een bijzondere plek onderweg en uw tour opnieuw uitstippelen. Ook voor een romantische dag uit met uw geliefde is een Deluxe Privé Taxi Tour een perfecte manier om uw dag in luxe en romantiek door te brengen.

 


Privé Taxi Tours zakelijk

Heeft u een (buitenlandse) zakelijke relatie op bezoek en wilt u die graag een bijzondere dag aanbieden? Wij bieden u de mogelijkheid een luxe wagen te reserveren en uw relatie een fantastische dag te bezorgen in iedere omgeving die u wenst. Uw zakenrelatie zal het zeker op prijs stellen een luxe zakelijke taxi aangeboden te krijgen. Een perfecte manier om hem of haar eens flink in de watten te leggen! Wij bieden vervoer aan met de meest luxe wagens, voorzien van alle comfort. Laat uw gast genieten van stijl tijdens een bijzondere trip op een mooie plek in ons prachtige land. Onze luxe wagens zullen uw relatie met veel stijl en comfort vervoeren en dat wordt zeker op prijs gesteld.

Privé Taxi Tours

POWERFULL COLOR TOUR KEUKENHOF

Duur van de rondleiding is ongeveer: 4 uur

De Keukenhof bestaat al sinds 1642 en is een tuin met een oppervlakte van tweeëndertig hectare. Deze tuin biedt in totaal meer dan zeven miljoen bloemen in alle mogelijke kleuren die alles bedekken en een kleurenpracht hebben die een bijzondere indruk maakt. Ieder jaar zijn er sinds de opening bovendien nieuwe decoraties geshowd. Het park staat garant voor een wandeling van een aantal uren en is meer een kunsttentoonstelling dan een toeristische site. Geniet van de kleuren en geuren in de adembenemende Keukenhof en laat u in stijl vervoeren met Deluxe Taxi Holland. Een bezoek aan dit spectaculaire park is een onvergetelijke ervaring die u niet mag missen.

MADURODAM TOURS

Duur van de rondleiding is ongeveer: 4 uur

Madurodam in Den Haag is een miniatuurwereld waar u op een leerzame en leuke manier het Nederlandse landschap leert ontdekken. Het geeft een beeld van de Nederlandse steden en het platteland door middel van meer dan zevenhonderd modellen van gebouwen uit het gehele land. Het park heeft een totale oppervlakte van meer dan zes vierkante kilometer en staat garant voor een aantal uren plezier. Ontdek traditionele Nederlandse huizen in kleine modellen, onze luchthaven en bijzondere gebouwen op een bijzondere manier. Een plezierige dag voor jong en oud!

GONDOLA IN GIETHOORN TOUR

Duur van de rondleiding is ongeveer: 6 uur

Giethoorn wordt ook wel het “Venetië van Holland” genoemd en dat is niet voor niets! Toeristen haasten zich naar deze bijzondere plaats in Overijssel voor een kanotocht op de grachten van deze romantische plek vol water. Bent u op zoek naar romantiek en charme? Deze plek is magisch en de perfecte manier om een historisch dorp van dichtbij te bewonderen.

PRIVÉ TAXI TOUR AMSTERDAM

Duur van de rondleiding is minimaal 2 uur en afhankelijk van wat u wilt bezoeken in Amsterdam.

Wilt u een privé taxi tour Amsterdam boeken? Een goed idee! Met een privé tour krijgt u veel meer van Amsterdam te zien tijdens uw verblijf. We brengen u graag naar de leukste en meest populaire plaatsen die Amsterdam te bieden heeft. Bezoek bekende bezienswaardigheden zoals de eeuwenoude Amsterdamse grachtenpanden, bekende musea en mooie parken. Leer onze historische en moderne groene stad kennen die jaarlijks zoveel toeristen trekt. Wij bespreken graag de mogelijkheden en denken natuurlijk mee over de leukste uitjes voor een interessante dag in Amsterdam. Het programma voor uw dag passen wij geheel aan uw persoonlijke wensen aan.

TAXI TOUR PALEIS HET LOO EN KRÖLLER-MÜLLER MUSEUM

Duur van de rondleiding is afhankelijk van de locaties die u wilt bezoeken.

Onze taxi tour Paleis het Loo en Kröller-Müller Museum brengt u naar de mooiste plekken in Nederland, in alle comfort en luxe die u verdient. Wilt u graag het voormalige koninklijk paleis van Nederland zien met de bijzondere daaromheen liggende tuinen? Houdt u van kunst en in het bijzonder van Van Gogh en beeldhouwkunst? Dan is deze tour echt iets voor u. Hoewel deze prachtige plekken niet in Amsterdam liggen zijn ze absoluut de moeite van het bezoeken waard. Met onze luxe taxi service met uitstekende chauffeur bent u er zo. Met de taxi tour Paleis Het Loo en Kröller-Müller Museum beleeft u een onvergetelijke dag die u echt niet had willen missen. Deze tour biedt beide bezienswaardigheden aan op één dag.

ZAANSE SCHANS & OLD HOLLAND TOUR

Duur van de rondleiding is ongeveer: 6 uur

Wilt u vier verschillende en sterke punten in Nederland bezoeken tijdens een bijzondere tour? Ga dan naar Volendam, Edam, Marken en de Zaanse Schans. In de Zaanse Schans vindt u prachtige oude molens met kleine winkels en oude ambachten. Tijdens een wandeling ziet u van alles: van de productie van klompen tot die van kaas, het zagen van hout tot de vervaardiging van pinda-olie en kleurpigmenten. De molens zijn een rijk erfgoed en ecomuseum maar ook een pittoreske plek vol charme. Het is een fantastische en rustige plek op het platteland, vlak bij Amsterdam. Edam is een klein stadje en heeft een bijzondere attractie die iedereen kent: Edammer Kaas. Marken is een eiland met een typische charme met groene huizen, een haven en vuurtoren. De pittoreske vissersdorpjes Volendam en Marken zijn de bijzondere eindbestemming van uw tour.

STEDEN TOUR PARIJS

De duur van uw privé tour Parijs is afhankelijk van uw wensen

Bent u op bezoek in Nederland en wilt u graag meer zien van Europa? Dan is een bezoek aan Parijs meer dan de moeite waard. Of u nu van winkelen houdt of van sightseeing, van wandelen of van architectuur, Parijs biedt ieder wat wils. Een bezoek aan Parijs garandeert altijd een bijzondere dag. Wij rijden u dan ook graag met een privé tour naar Parijs, waar u heerlijk kunt genieten van al het moois Europa te bieden heeft. Wilt u graag uw bezoek aan Parijs combineren met een bezoek aan een andere stad in Frankrijk of wellicht nog naar Brussel? Wij regelen alles geheel naar uw wens. Onze ervaren chauffeurs weten alle mooi plekken te vinden in Parijs maar ook daarbuiten. Vanzelfsprekend passen wij ons volledig aan aan uw wensen.

STEDEN TOUR BRUSSEL

De duur van uw privé tour Brussel is afhankelijk van uw wensen.

Ons land is prachtig, maar niet erg groot. Een bezoek brengen aan Nederland betekent dan ook dat u snel in het buitenland kunt zijn. Daarom is het zeker de moeite waard een stad als Brussel te bezoeken, in Belgié. Met onze privé tour Brussel bezoekt u alle bijzondere plekken in deze mooie stad en kunt u naar hartenlust winkelen, toeristische attracties bekijken of de bijzondere architectuur bewonderen. Wilt u uw privé tour Brussel combineren met een bezoek aan een andere stad of streek in België? Uiteraard is ook dat mogelijk. Wellicht wilt u tevens Parijs bezoeken of een andere bijzondere stad aandoen in België, zoals Gent of Brugge. Wat uw wensen ook zijn, wij zorgen er voor dat u een bijzondere dag beleeft en dat u op uw wenken wordt bediend.

PRETPARK TOUR

De duur van uw pretpark privé tour is geheel naar wens en minimaal 5 uur.

Nederland is misschien klein, maar ons land heeft een hoop te bieden. Wilt u graag een ontspannende dag beleven in ons kleine land of wilt u eens wat anders dan een toeristische attractie bezichtigen? Dan is een bezoek aan één van onze pretparken een geweldig idee. Beleef een heerlijke dag in Duinrell of Drievliet bij Den Haag, bezoek sprookjesfiguren en neem de achtbaan in De Efteling in Brabant, laat ons u naar Toverland brengen in Limburg of kies voor het geweldige achtbanen pretpark Walibi in het midden van het land. Waar u ook voor kiest, ieder pretpark heeft veel attracties te bieden die u zeker zullen bekoren. Met een pretpark privé tour zult u een heerlijke dag beleven en een hele andere kant van Nederland ontdekken. Onderweg kunt u genieten van alle luxe en comfort, wij brengen u met een mooie sedan of een business busje.

Batavia Stad

De duur van uw privé tour Batavia Stad is afhankelijk van uw wensen

Wilt u met een luxe taxi naar Batavia Stad afreizen? Een goed idee! Niets is leuker dan een dag genieten van een echte fashion stad en er in alle luxe naartoe gebracht te worden. Tijdens deze leuke trip wordt u opgehaald met een luxueuze nieuwe wagen zonder taxi aanduiding. Uiteraard wordt u hartelijk verwelkomd door een professioneel geklede en ervaren privé chauffeur. Is dat niet precies wat past bij een dagje fashion shoppen van top modemerken?

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het ophalen.

Vluchttracering

Chauffeur zal uw vlucht in de gaten houden.

Gelicentieerde chauffeurs

Maximaal comfort en veiligheid.

24/7 Ondersteuning

Toegewijde klantenservice.

MEER WETEN?
Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan direct contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en tarieven.