Bel onsReserveer nu
parallax background

Privé Taxi Tours


Wilt u graag een Privé Taxi Tour bestellen om de hoogtepunten in Nederland te bezoeken en ontdekken? Wilt u een gezellig dag uit met vrienden of familie naar een museum of pretpark en wordt u daar graag op een luxe manier gebracht?

Deluxe Taxi Holland biedt u de mogelijkheid om een luxe en stijlvolle wagen te huren met privé chauffeur.

Privé Taxi Tour in luxe wagens


Wanneer u een privé taxi tour boekt bij Deluxe Taxi Holland kunt u altijd rekenen op de hoogste kwaliteit en de beste service. Wij bieden luxe wagens voor uw vervoer, zoals een Tesla model S of model X, Mercedes E-klasse of S-klasse, Audi A8, Jaguar XJ Luxury of BMW 7 serie. Reist u met een groep? Dan kunt u rekenen op een Mercedes V-klasse. Al onze wagens beschikken over luxe gemakken zoals leren bekleding, stoelverwarming, drankjes, een telefoonaansluiting en wifi. Zo wordt u in luxe vervoerd, met uw eigen privé chauffeur, net even anders dan u gewend bent. Met een luxe privé taxi tour weet u zeker dat u op uw wenken wordt bediend. En dat tegen een scherp tarief!


Wij doen er alles aan om aan uw wensen tegemoet te komen. Leg ons uw ideeën voor en wij maken graag een afspraak over een vaste dagprijs. Natuurlijk kunnen wij u ook suggesties geven om uw privé taxi tour tot een zeer prettige ervaring te maken. Geniet van comfort en luxe tijdens uw reis. Wij vervoeren u altijd in stijl, zonder taxi aanduiding en met een zeer representatieve chauffeur die diverse talen spreekt.

parallax background

Privé Taxi Tour particulieren

Een privé Taxi Tour bij Deluxe Taxi Holland is altijd een tour in stijl. Wij beschikken over de meest luxe, stijlvolle en comfortabele wagens die u zich maar kunt wensen. We rijden zonder taxi aanduiding en dat geeft altijd een extra bijzonder tintje aan uw dag. U kunt natuurlijk kiezen voor één luxe taxi maar ook voor een groepsreis met een aantal luxe auto’s. U geeft zelf uw vertrektijd aan en hoe lang u ergens wilt verblijven. Natuurlijk kunt u ieder moment van gedachten veranderen, verliefd worden op een bijzondere plek onderweg en uw tour opnieuw uitstippelen. Ook voor een romantische dag uit met uw geliefde is een Deluxe Privé Taxi Tour een perfecte manier om uw dag in luxe en romantiek door te brengen.

Privé Taxi Tour zakelijk

Heeft u een (buitenlandse) zakelijke relatie op bezoek en wilt u die graag een bijzondere dag aanbieden? Wij bieden u de mogelijkheid een luxe wagen te reserveren en uw relatie een fantastische dag te bezorgen in iedere omgeving die u wenst. Uw zakenrelatie zal het zeker op prijs stellen een luxe zakelijke taxi aangeboden te krijgen. Een perfecte manier om hem of haar eens flink in de watten te leggen! Wij bieden vervoer aan met de meest luxe wagens, voorzien van alle comfort. Laat uw gast genieten van stijl tijdens een bijzondere trip op een mooie plek in ons prachtige land. Onze luxe wagens zullen uw relatie met veel stijl en comfort vervoeren en dat wordt zeker op prijs gesteld.

POWERFULL COLOR TOUR KEUKENHOF


De Keukenhof bestaat al sinds 1642 en is een tuin met een oppervlakte van tweeëndertig hectare. Deze tuin biedt in totaal meer dan zeven miljoen bloemen in alle mogelijke kleuren die alles bedekken en een kleurenpracht hebben die een bijzondere indruk maakt. Ieder jaar zijn er sinds de opening bovendien nieuwe decoraties geshowd. Het park staat garant voor een wandeling van een aantal uren en is meer een kunsttentoonstelling dan een toeristische site. Geniet van de kleuren en geuren in de adembenemende Keukenhof en laat u in stijl vervoeren met Deluxe Taxi Holland. Een bezoek aan dit spectaculaire park is een onvergetelijke ervaring die u niet mag missen.


Duur van de rondleiding is ongeveer: 4 uur

MADURODAM TOURS


Madurodam in Den Haag is een miniatuurwereld waar u op een leerzame en leuke manier het Nederlandse landschap leert ontdekken. Het geeft een beeld van de Nederlandse steden en het platteland door middel van meer dan zevenhonderd modellen van gebouwen uit het gehele land. Het park heeft een totale oppervlakte van meer dan zes vierkante kilometer en staat garant voor een aantal uren plezier. Ontdek traditionele Nederlandse huizen in kleine modellen, onze luchthaven en bijzondere gebouwen op een bijzondere manier. Een plezierige dag voor jong en oud!


Duur van de rondleiding is ongeveer: 4 uur

GONDOLA IN GIETHOORN TOUR


Giethoorn wordt ook wel het "Venetië van Holland” genoemd en dat is niet voor niets! Toeristen haasten zich naar deze bijzondere plaats in Overijssel voor een kanotocht op de grachten van deze romantische plek vol water. Bent u op zoek naar romantiek en charme? Deze plek is magisch en de perfecte manier om een historisch dorp van dichtbij te bewonderen.


Duur van de rondleiding is ongeveer: 5 uur

PRIVE TAXI TOUR AMSTERDAM


Wilt u een privé taxi tour Amsterdam boeken? Een goed idee! Met een privé tour krijgt u veel meer van Amsterdam te zien tijdens uw verblijf. We brengen u graag naar de leukste en meest populaire plaatsen die Amsterdam te bieden heeft. Bezoek bekende bezienswaardigheden zoals de eeuwenoude Amsterdamse grachtenpanden, bekende musea en mooie parken. Leer onze historische en moderne groene stad kennen die jaarlijks zoveel toeristen trekt. Wij bespreken graag de mogelijkheden en denken natuurlijk mee over de leukste uitjes voor een interessante dag in Amsterdam. Het programma voor uw dag passen wij geheel aan uw persoonlijke wensen aan.


Duur van de rondleiding: Afhankelijk van wat u allemaal wilt bezoeken in Amsterdam.

TAXI TOUR PALEIS HET LOO EN KRÖLLER-MÜLLER MUSEUM


Onze taxi tour Paleis het Loo en Kröller-Müller Museum brengt u naar de mooiste plekken in Nederland, in alle comfort en luxe die u verdient. Wilt u graag het voormalige koninklijk paleis van Nederland zien met de bijzondere daaromheen liggende tuinen? Houdt u van kunst en in het bijzonder van Van Gogh en beeldhouwkunst? Dan is deze tour echt iets voor u. Hoewel deze prachtige plekken niet in Amsterdam liggen zijn ze absoluut de moeite van het bezoeken waard. Met onze luxe taxi service met uitstekende chauffeur bent u er zo. Met de taxi tour Paleis Het Loo en Kröller-Müller Museum beleeft u een onvergetelijke dag die u echt niet had willen missen. Deze tour biedt beide bezienswaardigheden aan op één dag.


Duur van de rondleiding is afhankelijk van de locaties die u wilt bezoeken.

ZAANSE SCHANS & OLD HOLLAND TOURS


Wilt u vier verschillende en sterke punten in Nederland bezoeken tijdens een bijzondere tour? Ga dan naar Volendam, Edam, Marken en de Zaanse Schans. In de Zaanse Schans vindt u prachtige oude molens met kleine winkels en oude ambachten. Tijdens een wandeling ziet u van alles: van de productie van klompen tot die van kaas, het zagen van hout tot de vervaardiging van pinda-olie en kleurpigmenten. De molens zijn een rijk erfgoed en ecomuseum maar ook een pittoreske plek vol charme. Het is een fantastische en rustige plek op het platteland, vlak bij Amsterdam. Edam is een klein stadje en heeft een bijzondere attractie die iedereen kent: Edammer Kaas. Marken is een eiland met een typische charme met groene huizen, een haven en vuurtoren. De pittoreske vissersdorpjes Volendam en Marken zijn de bijzondere eindbestemming van uw tour.


Duur van de rondleiding is ongeveer: 5 uur

Onze auto's

Binnenkant
  • Mercedes Taxi Amsterdam & Schiphol Deluxe Taxi Holland
  • Luxe Taxi Schiphol Amsterdam en omstreken - Deluxe Taxi Holland
  • Luxe Taxi Schiphol Amsterdam en omstreken - Deluxe Taxi Holland
  • Luxe Taxi Schiphol Amsterdam en omstreken - Deluxe Taxi Holland
Buitenkant
  • Luxe Taxi Schiphol Amsterdam en omstreken - Deluxe Taxi Holland
  • Luxe Taxi Schiphol Amsterdam en omstreken - Deluxe Taxi Holland
  • Luxe Taxi Schiphol Amsterdam en omstreken - Deluxe Taxi Holland
  • Luxe Taxi Schiphol Amsterdam en omstreken - Deluxe Taxi Holland
WhatsApp chat