PRIVÉCHAUFFEUR HUREN

Een privéchauffeur huren voor zakelijk vervoer of een privé aangelegenheid? Deluxe Taxi Holland biedt zeer gunstige tarieven.

Wilt u een privé chauffeur huren? Bij Deluxe Taxi Holland heeft u de keuze uit twee mogelijkheden. U kunt bij ons een chauffeur huren om u in uw eigen auto overal naartoe te laten rijden. U heeft echter ook de mogelijkheid te kiezen voor het huren van een privéchauffeur inclusief luxe vervoer in één van onze wagens.

Veilig privé reizen?
Kies voor onze taxi met corona preventie!

HET GEMAK VAN ONZE CHAUFFEURDIENSTEN

Met onze chauffeursdiensten brengen wij u waarheen u maar wilt, wanneer u maar wenst.

Zoekt u (een auto met) privéchauffeur voor uw werk of voor een privé aangelegenheid?

Deluxe Taxi Holland biedt een uitstekend verzorgde service tegen een scherpe prijs. Onze chauffeurs zijn integer, discreet, vakkundig en toegewijd en zorgen er voor dat het u onderweg aan niets ontbreekt. Daarbij kunt u kiezen: wilt u met onze chauffeursdiensten vervoerd worden in uw eigen auto, of kiest u voor de meest luxe wagens, voorzien van alle luxe comfort? Wat uw wensen ook zijn, met onze professionele service wordt u altijd op gepaste wijze vervoerd, of u nu een chauffeur wenst voor zakelijk vervoer, een huwelijk, vervoer naar een vakantiebestemming.

 

 

 

 

 

 

 

 

DE VOORDELEN VAN EEN PRIVÉCHAUFFEUR HUREN

Gaat u de hele dag op pad en rijdt u normaal gesproken zelf? Dan weet u dat lang autorijden enorm energie- en tijdrovend kan zijn.

Als u gebruik maakt van onze chauffeursdiensten kunt u echter ontspannen en bijkomen tijdens een drukke dag. Maakt u een zakelijke rit, dan kunt u onderweg zorgeloos doorwerken en heeft u direct een dag met veel productieve werktijd. Door onze of uw eigen wagen als mobiel kantoor te gebruiken kunt u uw tijd heel efficiënt besteden. Wilt u een privé chauffeur huren vanwege een blessure of heeft u een netwerkborrel en wilt u daarna niet meer zelf rijden? Ook dan kunt u ons inzetten en profiteren van de voordelen van onze professionele chauffeursdiensten.

LUXE VERVOER MET PRIVÉCHAUFFEUR

Of u nu kiest voor het huren van een privéchauffeur voor uw eigen wagen of één van onze wagens, in beide gevallen kunt u rekenen op een ervaren vakman.

Uw privéchauffeur gaat professioneel en representatief gekleed en zal er alles aan doen om het u tijdens uw rit zo comfortabel mogelijk te maken. Zijn rijstijl is onberispelijk en hij is voorbereid op iedere gelegenheid. Onze chauffeurs spreken meerdere talen en zijn dan ook prima inzetbaar voor ritten voor buitenlandse gasten. Wilt u uw gasten in een luxe wagen laten vervoeren of wilt u zelf in luxe vervoerd worden? De keuze is aan u. Deluxe Taxi Holland zorgt in beide gevallen voor een comfortabele rit.

ONS LUXE WAGENPARK

Wilt u graag een privéchauffeur huren inclusief luxe vervoer?

Dan haalt uw chauffeur u op met een comfortabele wagen zoals een Mercedes E-klasse of S-klasse, een Audi A8, een Tesla S model of een BMW 7 serie Luxe.

Wilt u graag met meerdere mensen op stap, dan is onze mercedes V klasse een passend alternatief. Vanzelfsprekend zijn onze wagens voorzien van alle mogelijke luxe, zoals leren bekleding, wifi, drankjes en een telefoonaansluiting. Dat heeft als bijkomend voordeel dat u extra kunt ontspannen en aan het eind van de dag nog genoeg energie over heeft voor andere ontspannende bezigheden. Dat is dubbelop profiteren van onze professionele chauffeursdiensten!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Scherpe prijzen voor onze diensten

Wij bieden onze chauffeursdiensten aan tegen concurrerende prijzen. Vraag een offerte aan vanaf drie uur per dag en wij vervoeren u waarheen u maar wilt.

Wilt u een privéchauffeur boeken voor een kortere tijd? Ook dan bieden wij onze diensten aan tegen scherpe prijzen. Neem in dat geval contact met ons op voor een aanbod op maat.

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het ophalen.

Vluchttracering

Chauffeur zal uw vlucht in de gaten houden.

Gelicentieerde chauffeurs

Maximaal comfort en veiligheid.

24/7 Ondersteuning

Toegewijde klantenservice.

MEER WETEN?
Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan direct contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en tarieven.