LUXE TAXI NOORDWIJK

Wilt u een luxe taxi Noordwijk bestellen voor privé vervoer of een zakelijke rit? Met Deluxe Taxi Holland weet u zeker dat uw reis stijlvol en comfortabel verloopt.

Met de meest luxe wagens en een attente privé chauffeur bieden wij u de beste service tijdens uw rit. Onze luxe taxi Noordwijk rijdt zonder taxi aanduiding en zorgt ervoor dat u ontspannen aankomt op uw plaats van bestemming. Natuurlijk doen wij er alles aan om het u naar de zin te maken. Of u nu een taxi nodig heeft om naar uw hotel in Noordwijk te reizen, naar een andere bestemming wilt in Noordwijk of juist vanuit Noordwijk vervoer wilt regelen, wij vervoeren u graag op een stijlvolle manier tegen een zeer betaalbare prijs.
 

Veilig van/naar Noordwijk reizen?
Kies voor onze taxi met corona preventie!

LUXE TAXI NOORDWIJK

Voor Noordwijk kunt u een luxe taxi boeken voor elke denkbare rit.

Verblijft u in Noordwijk en wilt u graag vanuit uw hotel naar één of meerdere locaties in heel Nederland vervoerd worden?

Natuurlijk halen wij u graag op bij uw accommodatie om u volledig ontspannen naar uw bestemming(en) te rijden. Wij kunnen uw vervoer verzorgen gedurende uw gehele dagprogramma en zorgen er voor dat wij klaar staan zodra u ons nodig heeft. Wil u graag een luxe taxi bestellen om naar een bestemming te rijden in Noordwijk? Ook dan zijn wij u uiteraard graag van dienst en zorgen wij er voor dat uw dag geheel volgens plan verloopt.

 

 

 

 

 

 

 

 

GENIET VAN ONZE LUXE TAXI NOORDWIJK

Bestelt u onze luxe taxi Noordwijk, dan zorgen wij er voor dat uw rit loopt zoals gepland. U wordt vervoerd in een stijlvolle wagen van een luxe topmerk.

Ons wagenpark bestaat o. a. uit een Jaguar XJ Luxury, Audi A8, BMW-7 serie, Mercedes E-klasse of S-klasse of Tesla model S of model X. Reist u met een groep? Dan kunt u rekenen op onze Mercedes V-klasse bus. Met welke wagen u ook vervoerd wilt worden, wij zorgen er voor dat uw rit comfortabel verloopt. Natuurlijk hebben al onze wagens de beschikking over alle luxe gemakken om u volledig te laten ontspannen tijdens uw rit. Leren bekleding, stoelverwarming, een telefoonaansluiting, drankjes en gratis wifi, dat hoort standaard bij uw luxe taxi Noordwijk.

LUXE TAXI/VIP TAXI NOORDWIJK BOEKEN

Wilt u zelf vervoerd worden door een luxe taxi of VIP taxi Noordwijk of zoekt u een luxe taxi voor een zakenrelatie?

Bij Luxe Taxi Holland kunt u altijd rekenen op een luxe wagen met veel extra comfort. Onze prijzen zijn lager dan de gangbare tarieven voor een luxe taxi in Noordwijk. Daarom kunt u genieten van een comfortabel vervoer tegen een zeer betaalbare prijs. Als u een luxe VIP taxi wilt boeken kan dat heel eenvoudig online. Wij staan zeven dagen per week, vierentwintig uur per dag tot uw beschikking. Natuurlijk komen we ruim op tijd en kennen wij (de omgeving van) Noordwijk en de rest van Nederland op ons duimpje.

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het ophalen.

Vluchttracering

Chauffeur zal uw vlucht in de gaten houden.

Gelicentieerde chauffeurs

Maximaal comfort en veiligheid.

24/7 Ondersteuning

Toegewijde klantenservice.

MEER WETEN?
Heeft u vragen of wilt u graag een luxe taxi boeken? Neem nu direct contact met ons op of bel ons