LUXE TAXI DEN HAAG

Wilt u een luxe taxi Den Haag bestellen voor zakelijk vervoer of privé vervoer? Met Deluxe Taxi Holland ontvangt u de beste service.

Als u zakelijk vervoer zoekt binnen Den Haag bieden wij een perfecte oplossing. Wij beschikken over luxe wagens zonder taxi aanduiding. Uw privé chauffeur haalt u of uw gasten op en biedt een uitstekende service in een stijlvolle wagen. Natuurlijk spreekt uw chauffeur ook Engels en is hij netjes gekleed. Met ons zakelijk vervoer in Den Haag komt u altijd ontspannen aan op uw plaats van bestemming.

 

Veilig van/naar Den Haag reizen?
Kies voor onze taxi met corona preventie!

ZAKELIJKE LUXE TAXI DEN HAAG

Als u een zakelijke luxe taxi Den Haag wilt boeken voor uzelf of voor uw gasten kunt u bij ons terecht voor iedere denkbare rit.

Wilt u een aantal vergaderlocaties aandoen en zoekt u een privé chauffeur die u vervoeren kan? Dan is onze zakelijke vervoersservice een geweldige oplossing. 

Wij kunnen uw vervoer gedurende uw gehele dagprogramma in geheel Nederland verzorgen en staat altijd direct klaar wanneer u ons nodig heeft. Bij ons kunt u een onbeperkt aantal kilometers maken en betaalt u altijd per opdracht. Met onze comfortabele wagens kunt u bovendien rustig werken terwijl u vervoerd wordt. Wilt u graag een groep laten vervoeren? Uiteraard is ook dat mogelijk. Met onze Mercedes V-klasse bus bieden we veel comfort. Natuurlijk kunt u erop rekenen dat wij stipt op tijd komen en dat u veel service ontvangt.

 

 

 

 

 

 

 

 

ONZE LUXE TAXI DEN HAAG: OP EN TOP COMFORT

Met onze luxe taxi Den Haag verloopt uw zakelijk vervoer altijd zoals gepland.

Ook privé groepen die een dag Den Haag willen verkennen kunnen rekenen op uitgebreid comfort en een uitstekende service.

U wordt vervoerd in een stijlvolle wagen van een luxe topmerk. Ons wagenpark bestaat uit een Audi A8, een BMW 7-serie, een Jaguar XJ Luxury, een Tesla model S of model X of een Mercedes E-klasse of S-klasse. Reist u met een groep, dan kunt u rekenen op onze luxe Mercedes V-klasse bus. Heeft u een voorkeur voor een wagen, laat u het ons gerust weten. Met welke wagen wij u ook vervoeren, uw vervoer verloopt comfortabel. Onze wagens beschikken over lederen bekleding, stoelverwarming, een telefoonaansluiting, gratis wifi en drankjes.

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze luxe taxi Den Haag of VIP taxi Den Haag boeken

Wilt u zelf vervoerd worden door onze luxe taxi Den Haag of zoekt u een VIP taxi voor een zakenrelatie of voor privé doeleinden?

Waar u ook een luxe taxi voor nodig heeft, wij bieden u altijd een luxe wagen met veel extra comfort. Onze prijzen zijn lager dan de gangbare tarieven voor zakelijk vervoer in Den Haag. U kunt dan ook genieten van comfortabel vervoer tegen een zeer betaalbare prijs. Wilt u luxe zakelijk vervoer regelen in Den Haag, dan kan dat heel eenvoudig online.

Wij zijn vierentwintig uur per dag bereikbaar, zeven dagen per week. Uw chauffeur is altijd onberispelijk en heeft een uitstekende kennis van Den Haag en de rest van Nederland. Wilt u ook een auto met privé chauffeur regelen voor zakelijk vervoer? Bij ons betaalt u niet per kilometer maar per opdracht. Neem contact met ons op voor een interessante prijs en wij doen u een passend voorstel.

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het ophalen.

Vluchttracering

Chauffeur zal uw vlucht in de gaten houden.

Gelicentieerde chauffeurs

Maximaal comfort en veiligheid.

24/7 Ondersteuning

Toegewijde klantenservice.

MEER WETEN?
Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan direct contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en tarieven.