Taxi op Valentijnsdag

TAXI OP VALENTIJNSDAG

Romantisch uitje met Valentijnsdag?

Wij verrassen uw partner met een prachtige roos

Op 14 februari is het weer Valentijnsdag! Voor alle stelletjes die deze dag extra speciaal willen maken hebben wij een leuke Valentijns Taxi verrassing. Wilt u samen op stap of heeft u een taxi besteld voor uw partner? Met Deluxe Taxi Holland wordt uw dag extra romantisch. Bekijk de mogelijkheden voor een bijzondere rit of een romantische dag en verras uw partner met een liefdevol gebaar. Wij zorgen er voor dat uw geliefde zich speciaal voelt en weet dat hij of zij bij u op nummer één staat.

Veilig op valentijnsdag reizen?
Kies voor onze taxi met corona preventie!

GRATIS VALENTIJNS VERRASSING

Heeft u voor Valentijnsdag een taxi besteld voor uw partner en vindt u het leuk om hem of haar te verrassen? Bij Deluxe Taxi Holland wint u het hart van uw geliefde met een lief romantisch gebaar.

Met een mooie rode roos, wat snoepjes in de wagen en een verfrissend flesje water brengen wij uw partner in de wolken op deze speciale Valentijnsdag. En dat helemaal gratis! Het enige dat u hoeft te doen is bij uw boeking aan te geven dat u een Valentijns verrassing wilt. Wij zorgen voor de rest.

Wilt u uw geliefde met nog meer presentjes verrassen? Wij laten met alle liefde uw extra wensen in vervulling gaan, alles is bespreekbaar. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken en wij geven direct de eventuele extra kosten door. Zo bezorgt u de liefste mens ter wereld een extra bijzondere dag.


Bestel een romantische taxi rit en laat uw geliefde verrassen. Of stap samen in één van onze luxe wagens, op weg naar een romantisch afspraakje.

 

 

 

 

 

 

 

 

LUXE PRIVÉ VERVOER MET ROMANTISCHE INSLAG

Op zoek naar een leuke Valentijn bestemming voor een romantische dag met uw geliefde? Wilt u de vonk tussen u en uw partner opnieuw laten overslaan of vindt u het leuk om Valentijnsdag in een bijzonder oord te vieren? Wij brengen u graag met één van onze luxe wagens naar de meest romantische plekken van ons land of daarbuiten.

Maak een romantische wandeling langs de beroemde Amsterdamse grachten en bekijk de eeuwenoude statige gebouwen. Deze omgeving straalt echt iets magisch en ontspannend uit. Neem uw geliefde mee naar het Vondelpark, geniet van een romantische wandeling of trakteer uzelf op een maaltijd (“to go”) van een luxe restaurant. Amsterdam is één van de mooiste steden ter wereld!

 

 

 

 

 

 

 

 

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het ophalen.

Vluchttracering

Chauffeur zal uw vlucht in de gaten houden.

Gelicentieerde chauffeurs

Maximaal comfort en veiligheid.

24/7 Ondersteuning

Toegewijde klantenservice.

WILT U LIEVER NAAR EEN ANDERE BESTEMMING?
Wilt u liever naar een andere bestemming?Bekijk dan één van de vele andere privé taxi tours die wij kunnen organiseren of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.