Bel onsReserveer nu

Privé Taxi Tour privé Zaanse Schans & Old Holland

Privé Taxi Tour Paleis Het Loo en Kröller-Müller 1
Privé Taxi Tour Paleis Het Loo en Kröller-Müller
January 22, 2020
Privé Taxi Tour Parijs 2
Privé Taxi Tour Parijs
January 22, 2020
Luxe Taxi Schiphol Amsterdam en omstreken - Deluxe Taxi Holland

Deluxe Taxi Holland (omg. Amsterdam, Schiphol, Purmerend) biedt u een luxe taxi ervaring met een deluxe wagen en scherpe prijzen.

parallax background

Privé Taxi Tour privé Zaanse Schans & Old Holland


Met onze privé taxi tour Zaanse Schans & Old Holland beleeft u een bijzondere op een paar sterke maar zeer verschillende plaatsen in Nederland. U bezoekt Volendam, Edam, Marken en natuurlijk de Zaanse Schans. U wordt deze dag naar de verschillende bestemmingen gereden door een ervaren chauffeur, in een nieuwe wagen zonder taxi aanduiding.

Al onze wagens beschikken over luxe gemakken zoals leren bekleding, verwarmde stoelen, een telefoonaansluiting, wifi en drankjes en snacks onderweg. Wij vervoeren u graag in luxe, met uw eigen privé chauffeur, net even anders dan u gewend bent. Met onze luxe privé taxi tour De Zaanse Schans & Old Holland weet u zeker dat u op uw wenken wordt bediend. En dat tegen een scherp tarief!

WAT IS ER TE DOEN?


Wilt u vier verschillende en sterke punten in Nederland bezoeken tijdens een bijzondere tour? Ga dan naar Volendam, Edam, Marken en de Zaanse Schans. In de Zaanse Schans vindt u prachtige oude molens met kleine winkels en oude ambachten. Tijdens een wandeling ziet u van alles: van de productie van klompen tot die van kaas, het zagen van hout tot de vervaardiging van pinda-olie en kleurpigmenten. De molens zijn een rijk erfgoed en ecomuseum maar ook een pittoreske plek vol charme. De Zaanse Schans is een fantastische en rustige plek op het platteland, vlak bij Amsterdam. U vindt er diverse activiteiten, musea en arbeiderswoningen die stuk voor stuk de moeite van het bewonderen waard zijn.


Edam is een klein authentiek Hollands stadje en biedt een bijzondere attractie die iedereen kent: Edammer Kaas. Marken is een eiland met een typische charme door haar groene huizen, haven en vuurtoren. U vaart daar met de boot naartoe. De pittoreske vissersdorpjes Volendam en Marken zijn de bijzondere eindbestemming van uw tour, waar u zich zeker ook zult vermaken.

Alles op een rij

Nieuwe wagens zonder taxi aanduiding
Drinken en snacks onderweg
Scherpe prijs
Hoge kwaliteit
Wifi in de wagen

ONZE WAGENS


Wanneer u een privé taxi tour Zaanse Schans & Old Holland boekt bij Deluxe Taxi Holland kunt u altijd rekenen op de hoogste kwaliteit en de beste service. Wij bieden luxe wagens voor uw vervoer, zoals een Tesla model S of model X, Mercedes E-klasse of S-klasse, Audi A8, Jaguar XJ Luxury of BMW 7 serie. Reist u met een groep? Dan kunt u rekenen op een Mercedes V-klasse.NOG MEER ZIEN?


Wilt u deze privé taxi tour Zaanse Schans & Old Holland maken in combinatie met een andere tour? Wij doen er alles aan om aan uw wensen tegemoet te komen. Leg ons uw ideeën voor en wij maken graag een afspraak over een vaste dagprijs. Natuurlijk kunnen wij u ook suggesties geven om uw privé taxi tour tot een zeer prettige ervaring te maken.


Geniet van comfort en luxe tijdens uw reis en boek een privé taxi tour bij Deluxe Taxi Holland. Wij vervoeren u altijd in stijl, zonder taxi aanduiding en met een zeer representatieve chauffeur die diverse talen spreekt.

January 22, 2020
Privé Taxi Tour Paleis Het Loo en Kröller-Müller 9

Privé Taxi Tour Paleis Het Loo en Kröller-Müller

January 22, 2020
Privé Taxi Tour Parijs 11

Privé Taxi Tour Parijs

January 22, 2020
Deluxe Taxi

Privé Taxi Tour De Keukenhof

Comments are closed.

WhatsApp chat