Bel onsReserveer nu
Privé Taxi Tour Brussel 2
Privé Taxi Tour Brussel
January 22, 2020
Privé Taxi Tour Pretpark 3
parallax background

Privé Taxi Tour Pretpark


Met onze privé taxi tour Pretpark bezoek kunt u een ontspannende en toch enerverende dag beleven in één of meerdere van de leukste pretparken van Nederland. U reist met een luxueuze nieuwe wagen, bestuurd door een ervaren chauffeur. Onze wagens rijden zonder taxi aanduiding.

Alle wagens uit ons wagenpark beschikken over luxe gemakken zoals verwarmde stoelen, bekleding van leer, snacks, drankjes, een telefoonaansluiting en wifi. Wij vervoeren u daarmee in alle luxe, met uw eigen privé chauffeur, net even anders dan u gewend bent. Met een luxe privé taxi tour naar pretparken in Nederland weet u zeker dat u op uw wenken wordt bediend. En dat tegen een scherp tarief!

WAT IS ER TE DOEN?


Wilt u graag een ontspannende dag beleven in ons kleine land of wilt u eens wat anders dan een toeristische attractie bezichtigen? Dan is een bezoek aan één van onze pretparken een geweldig idee. Nederland is misschien klein, maar ons land heeft een hoop te bieden en zeker op het gebied van pretparken. Beleef een heerlijke dag in Duinrell of Drievliet bij Den Haag, bezoek sprookjesfiguren en neem de achtbaan in De Efteling in Brabant, laat ons u naar Toverland brengen in Limburg of kies voor het geweldige achtbanen pretpark Walibi in het midden van het land. Waar u ook voor kiest, ieder pretpark heeft veel attracties te bieden die u zeker zullen bekoren. Met een privé taxi tour Pretpark bezoek zult u een heerlijke dag beleven en een heel andere kant van Nederland ontdekken. Onderweg kunt u genieten van alle luxe en comfort. Wij brengen u met een mooie sedan of met een luxe business busje.

Alles op een rij

Nieuwe wagens zonder taxi aanduiding
Drinken en snacks onderweg
Scherpe prijs
Hoge kwaliteit
Wifi in de wagen

ONZE WAGENS


Wanneer u een privé taxi tour Pretpark bezoek bij Deluxe Taxi Holland boekt kunt u altijd rekenen op de hoogste kwaliteit en de beste service. Wij bieden luxe wagens voor uw vervoer, zoals een Tesla model S of model X, Mercedes E-klasse of S-klasse, Audi A8, Jaguar XJ Luxury of BMW 7 serie. Reist u met een groep? Dan kunt u rekenen op een Mercedes V-klasse.NOG MEER ZIEN?


Wanneer u een privé taxi tour Pretpark bezoek bij Deluxe Taxi Holland boekt kunt u altijd rekenen op de hoogste kwaliteit en de beste service. Wij bieden luxe wagens voor uw vervoer, zoals een Tesla model S of model X, Mercedes E-klasse of S-klasse, Audi A8, Jaguar XJ Luxury of BMW 7 serie. Reist u met een groep? Dan kunt u rekenen op een Mercedes V-klasse.


Geniet van comfort en luxe tijdens uw reis en boek een privé taxi tour bij Deluxe Taxi Holland. Wij vervoeren u altijd in stijl, zonder taxi aanduiding en met een zeer representatieve chauffeur die diverse talen spreekt.

January 22, 2020
Luxe Taxi Schiphol Amsterdam en omstreken - Deluxe Taxi Holland

Privé Taxi Tour privé Zaanse Schans & Old Holland

January 22, 2020
Privé Taxi Tour Brussel 10

Privé Taxi Tour Brussel

January 22, 2020
Luxe Taxi Giethoorn - Deluxe Taxi Holland

Privé Taxi Tour Gondola in Giethoorn

Comments are closed.

WhatsApp chat