Bel onsReserveer nu
Luxe Taxi Schiphol Amsterdam en omstreken - Deluxe Taxi Holland
Privé Taxi Tour privé Zaanse Schans & Old Holland
January 22, 2020
Privé Taxi Tour Brussel 2
Privé Taxi Tour Brussel
January 22, 2020
Privé Taxi Tour Parijs 3

Paris cityscape with Eiffel Tower at sunset (Paris, France).

parallax background

Privé Taxi Tour Parijs


Met onze privé taxi tour Parijs beleeft u een bijzondere dag uit naar de romantische Franse stad Parijs, één van de meest bijzondere steden van Europa. U wordt gebracht door een ervaren chauffeur, met een luxueuze nieuwe wagen zonder taxi aanduiding.

Al onze wagens beschikken over luxe gemakken zoals leren bekleding, stoelverwarming, drankjes, snacks, een telefoonaansluiting en wifi. Zo wordt u in luxe vervoerd, met uw eigen privé chauffeur, net even anders dan u gewend bent. Met een luxe privé taxi tour naar De Keukenhof weet u zeker dat u op uw wenken wordt bediend. En dat tegen een scherp tarief!

WAT IS ER TE DOEN?


Bent u op bezoek in Nederland en wilt u graag meer zien van Europa? Dan is een bezoek aan Parijs meer dan de moeite waard. Of u nu van winkelen houdt of van sightseeing, van wandelen of van architectuur, Parijs biedt ieder wat wils. Een bezoek aan Parijs garandeert altijd een bijzondere dag. Wij rijden u dan ook graag met een privé tour naar Parijs, waar u heerlijk kunt genieten van al het moois Europa te bieden heeft. Wilt u graag uw bezoek aan Parijs combineren met een bezoek aan een andere stad in Frankrijk of wellicht nog naar Brussel? Wij regelen alles geheel naar uw wens. Onze ervaren chauffeurs weten alle mooi plekken te vinden in Parijs maar ook daarbuiten. Vanzelfsprekend passen wij ons volledig aan aan uw wensen.


Parijs is groot en er is erg veel te bewonderen. Onze tips:
Eiffeltoren
Seine
Montmartre
Moulin Rouge
Disneyland
Louvre
Catacomben van Parijs
Champs Elysees

Alles op een rij

Nieuwe wagens zonder taxi aanduiding
Drinken en snacks onderweg
Scherpe prijs
Hoge kwaliteit
Wifi in de wagen

ONZE WAGENS


Wanneer u een privé taxi tour Parijs boekt bij Deluxe Taxi Holland kunt u altijd rekenen op de hoogste kwaliteit en de beste service. Wij bieden luxe wagens voor uw vervoer, zoals een Tesla model S of model X, Mercedes E-klasse of S-klasse, Audi A8, Jaguar XJ Luxury of BMW 7 serie. Reist u met een groep? Dan kunt u rekenen op een Mercedes V-klasse.NOG MEER ZIEN?


Wilt u deze privé taxi tour Parijs maken in combinatie met een andere tour? Wij doen er alles aan om aan uw wensen tegemoet te komen. Leg ons uw ideeën voor en wij maken graag een afspraak over een vaste dagprijs. Natuurlijk kunnen wij u ook suggesties geven om uw privé taxi tour tot een zeer prettige ervaring te maken.


Geniet van comfort en luxe tijdens uw reis en boek een privé taxi tour bij Deluxe Taxi Holland. Wij vervoeren u altijd in stijl, zonder taxi aanduiding en met een zeer representatieve chauffeur die diverse talen spreekt.

January 22, 2020
Luxe Taxi Giethoorn - Deluxe Taxi Holland

Privé Taxi Tour Gondola in Giethoorn

January 22, 2020
Privé Taxi Tour Amsterdam 10

Privé Taxi Tour Amsterdam

January 22, 2020
Privé Taxi Tour Pretpark 12

Privé Taxi Tour Pretpark

Comments are closed.

WhatsApp chat