Bel onsReserveer nu

Privé Taxi Tour Paleis Het Loo en Kröller-Müller

Privé Taxi Tour Amsterdam 2
Privé Taxi Tour Amsterdam
January 22, 2020
Luxe Taxi Schiphol Amsterdam en omstreken - Deluxe Taxi Holland
Privé Taxi Tour privé Zaanse Schans & Old Holland
January 22, 2020
Privé Taxi Tour Paleis Het Loo en Kröller-Müller 3
parallax background

Privé Taxi Tour Paleis Het Loo en Kröller-Müller


Met onze privé taxi tour Paleis Het Loo en Kröller-Müller museum kunt u genieten van twee prachtige locaties midden in de Nederlandse natuur. Zowel Paleis Het Loo als het Kröller-Müller museum zijn bijzondere bezienswaardigheden waar u uitgebreid kunt genieten van een stuk bijzondere Nederlandse cultuur. Met deze privé taxi tour beleeft u een onvergetelijke dag die u echt niet had willen missen. De tour biedt beide bezienswaardigheden aan op één dag. U wordt door uw eigen privé chauffeur naar uw bestemming gereden in een luxueuze nieuwe wagen zonder taxi aanduiding.

Alle wagens van Deluxe Taxi Holland beschikken over luxe gemakken. Denk daarbij aan lederen bekleding, stoelverwarming, een telefoonaansluiting, wifi en drankjes en snacks. Bij ons wordt u op een luxe wijze vervoerd, net even anders dan u gewend bent. Met een luxueuze privé taxi naar Paleis Het Loo en Kröller-Müller museum weet u zeker dat u onderweg op uw wenken wordt bediend. En dat tegen een scherp tarief!

WAT IS ER TE DOEN?


Onze privé taxi tour Paleis het Loo en Kröller-Müller museum brengt u naar de mooiste plekken in Nederland. Hier kunt u genieten van de geschiedenis van het Nederlandse Koninkrijk en van de op één na grootste Van Goch verzameling ter wereld.


Paleis Het Loo is het voormalige paleis van de Nederlandse Koninklijke familie. Het paleis is al sinds 1984 een museum. Hier kunt u zien hoe de koninklijke Nederlandse Oranje-familie meer dan 300 jaar lang gewoond en gewerkt heeft. De bijbehorende barokke tuinen zijn uniek in Nederland, door hun symmetrisch aangelegde tuinen, aangelegd naar 17e eeuws voorbeeld. Hier kunt u tevens de stallen en koetshuizen bewonderen, die zijn gebouwd in opdracht van Koningin Wilhelmina.
Houdt u van kunst en in het bijzonder van Van Gogh en beeldhouwkunst? In het Kröller-Müller museum vindt u bijna 90 schilderijen van Van Goch en ruim 180 van zijn tekeningen. Daarnaast ziet u topstukken van moderne meesters als Claude Monet, Pablo Picasso en Piet Mondriaan. Buiten vindt u in een prachtig natuurgebied één van de grootste beeldentuinen van Europa. Hier vindt u meer dan 160 sculpturen van bekende kunstenaars, zoals Aristide Millol, Jean Dubuffet, Marta Pan en Pierre Huyghe.

Alles op een rij

Nieuwe wagens zonder taxi aanduiding
Drinken en snacks onderweg
Scherpe prijs
Hoge kwaliteit
Wifi in de wagen

ONZE WAGENS


Wanneer u een privé taxi tour boekt bij Deluxe Taxi Holland kunt u altijd rekenen op de hoogste kwaliteit en de beste service. Wij bieden luxe wagens voor uw vervoer, zoals een Tesla model S of model X, Mercedes E-klasse of S-klasse, Audi A8, Jaguar XJ Luxury of BMW 7 serie. Reist u met een groep? Dan kunt u rekenen op een Mercedes V-klasse.NOG MEER ZIEN?


Wilt u deze privé taxi tour Paleis Het Loo en Kröller-Müller museum maken in combinatie met een andere tour? Wij doen er alles aan om aan uw wensen tegemoet te komen. Leg ons uw ideeën voor en wij maken graag een afspraak over een vaste dagprijs. Natuurlijk kunnen wij u ook suggesties geven om uw privé taxi tour tot een zeer prettige ervaring te maken.


Geniet van comfort en luxe tijdens uw reis en boek een privé taxi tour bij Deluxe Taxi Holland. Wij vervoeren u altijd in stijl, zonder taxi aanduiding en met een zeer representatieve chauffeur die diverse talen spreekt.

January 22, 2020
Privé Taxi Tour Brussel 10

Privé Taxi Tour Brussel

January 22, 2020
Deluxe Taxi

Privé Taxi Tour De Keukenhof

January 22, 2020
Ontdek-de-grote-verhalen-van-Nederland-in-Madurodam-3

Privé Taxi Tour Madurodam

Comments are closed.

WhatsApp chat