Bel onsReserveer nu
Deluxe Taxi
Privé Taxi Tour De Keukenhof
January 22, 2020
Luxe Taxi Giethoorn - Deluxe Taxi Holland
Privé Taxi Tour Gondola in Giethoorn
January 22, 2020
Ontdek-de-grote-verhalen-van-Nederland-in-Madurodam-3

Deluxe Taxi Holland (omg. Amsterdam, Schiphol, Purmerend) biedt u een luxe taxi ervaring met een deluxe wagen en scherpe prijzen.

parallax background

Privé Taxi Tour Madurodam


Met onze Madurodam privé taxi tour beleeft u een bijzondere dag naar de miniatuurwereld van Madurodam, één van de meest bekende attracties van Nederland. U wordt gebracht met een luxe nieuwe wagen zonder taxi aanduiding, door een ervaren chauffeur.

Al onze wagens beschikken over luxe gemakken zoals stoelverwarming, lederen bekleding, drankjes, snacks, een telefoonaansluiting en wifi. Zo wordt u door uw eigen privé chauffeur in luxe vervoerd, net even anders dan u gewend bent. Met een deluxe privé taxi tour naar Madurodam weet u zeker dat u op uw wenken wordt bediend. En dat tegen een scherp tarief!
Deze tour is ook mogelijk voor bedrijfsuitjes tot 50 personen

WAT IS ER TE DOEN?


Madurodam in Den Haag is een miniatuurwereld waar u op een leerzame en leuke manier de meest bekende landschappen van Nederland ontdekt. Het leuke park geeft een beeld van de Nederlandse steden en het platteland door middel van meer dan zevenhonderd modellen van gebouwen uit het gehele land. Hier ziet u waar het kleine Nederland groot in is. Met een totale oppervlakte van meer dan zes vierkante kilometer staat het park garant voor een aantal uren vermaak. Ontdek de bijzondere traditionele Nederlandse huizen in kleine modellen, onze luchthaven en bijzondere gebouwen op een interessante manier. Een plezierige dag voor jong en oud!


Het park biedt niet alleen miniaturen, er zijn tevens veel dingen te doen en u kunt genieten van diverse leuke attracties, zoals Nieuw Amsterdam uit de 17e eeuw of het Hof van Nederland. U kunt in dit gezellige park tevens winkelen en lunchen. Madurodam is bovendien uitstekend toegankelijk met rolstoelen.
N.B. Madurodam is ook interessant voor kinderen, er zijn diverse attracties voor (kleine) kinderen zoals een speeltuin, spelen met water, alles ontdekken over vliegen, het regelen van het havenverkeer en zelf energie opwekken.

Alles op een rij

Nieuwe wagens zonder taxi aanduiding
Drinken en snacks onderweg
Scherpe prijs
Hoge kwaliteit
Wifi in de wagen

ONZE WAGENS


Wanneer u een privé taxi tour Madurodam boekt bij Deluxe Taxi Holland kunt u altijd rekenen op de hoogste kwaliteit en de beste service. Wij bieden luxe wagens voor uw vervoer, zoals een Tesla model S of model X, Mercedes E-klasse of S-klasse, Audi A8, Jaguar XJ Luxury of BMW 7 serie. Reist u met een groep? Dan kunt u rekenen op een Mercedes V-klasse.

Geniet van comfort en luxe tijdens uw reis en boek een privé tour bij Deluxe Taxi Holland. Wij vervoeren u altijd in stijl, zonder taxi aanduiding en met een zeer representatieve chauffeur die diverse talen spreekt.ONZE ANDERE TOURS


Bekijk ook eens onze privé taxi tours naar Leiden, Den Haag en Delft, Amsterdam, Giethoorn, De Keukenhof, Het Loo en Kröller Muller, de Zaanse Schans, Pretparken, Brussel of Parijs.

January 22, 2020
Deluxe Taxi

Privé Taxi Tour De Keukenhof

January 22, 2020
Luxe Taxi Giethoorn - Deluxe Taxi Holland

Privé Taxi Tour Gondola in Giethoorn

January 22, 2020
Privé Taxi Tour Amsterdam 7

Privé Taxi Tour Amsterdam

Comments are closed.

WhatsApp chat