Bel onsReserveer nu

Privé Taxi Tour Gondola in Giethoorn

Ontdek-de-grote-verhalen-van-Nederland-in-Madurodam-3
Privé Taxi Tour Madurodam
January 22, 2020
Privé Taxi Tour Amsterdam 1
Privé Taxi Tour Amsterdam
January 22, 2020
Luxe Taxi Giethoorn - Deluxe Taxi Holland

Deluxe Taxi Holland (omg. Amsterdam, Schiphol, Purmerend) biedt u een luxe taxi ervaring met een deluxe wagen en scherpe prijzen.

parallax background

Privé Taxi Tour Gondola in Giethoorn


Met onze privé taxi tour Gondola in Giethoorn beleeft u een heerlijke dag op het water in het dorp Giethoorn en het Nationaal Park Weerribben Wieden. U wordt gebracht met een luxueuze nieuwe wagen zonder taxi aanduiding, bestuurd door uw eigen privé chauffeur.

Alle luxe taxi’s van Deluxe Taxi Holland zijn voorzien van comfortabele gemakken zoals lederen bekleding, stoelverwarming, wifi, een telefoonaansluiting, snacks en drankjes. Op deze wijze vervoeren wij u in alle luxe met uw eigen privé chauffeur naar Giethoorn en kunt u er op vertrouwen dat u op uw wenken wordt bediend. En dat tegen een scherp tarief!

WAT IS ER TE DOEN?


Giethoorn wordt ook wel het "Venetië van Holland” genoemd en dat is niet voor niets! Toeristen haasten zich naar de provincie Overijssel voor een bijzondere vaartocht op de grachten van deze romantische plek vol water. Bent u op zoek naar romantiek en charme? Deze plek is magisch en de perfecte manier om dit historische dorp van dichtbij te bewonderen.


Geniet van Giethoorn, het romantische Venetië van Holland en ontdek al varend met een sloep, fluisterboot of punter het prachtige dorp, of maak een rondvaart of geniet op de partyboot. Wilt u liever actief zijn terwijl u zich op het water bevindt? Dan kunt u tevens kiezen voor suppen, kano of kajak varen of surfen. Maar Giethoorn biedt nog veel meer dan alleen een prachtige vaartocht door het eeuwenoude dorp. Indien u dit wenst kunt u hier ook diverse musea bezoeken, een fiets huren, een foto laten maken in oud Nederlandse klederdracht, genieten van het klimbos of sporten beoefenen zoals midgetgolfen of boogschieten.
Geniet van een romantische dag in het adembenemende Giethoorn en laat u in stijl vervoeren met Deluxe Taxi Holland. Een bezoek aan dit geweldige dorp is een onvergetelijke ervaring die u zeker niet mag missen.

Alles op een rij

Nieuwe wagens zonder taxi aanduiding
Drinken en snacks onderweg
Scherpe prijs
Hoge kwaliteit
Wifi in de wagen

ONZE WAGENS


Wanneer u een privé taxi tour Gondola in Giethoorn boekt bij Deluxe Taxi Holland kunt u altijd rekenen op de hoogste kwaliteit en de beste service. Wij bieden luxe wagens voor uw vervoer, zoals een Tesla model S of model X, Mercedes E-klasse of S-klasse, Audi A8, Jaguar XJ Luxury of BMW 7 serie. Reist u met een groep? Dan kunt u rekenen op een Mercedes V-klasse.Bekijk ook eens deze privé taxi tours


Combineer uw privé taxi tours voor nog meer geweldige dagen!

January 22, 2020
Luxe Taxi Schiphol Amsterdam en omstreken - Deluxe Taxi Holland

Privé Taxi Tour privé Zaanse Schans & Old Holland

January 22, 2020
Privé Taxi Tour Brussel 8

Privé Taxi Tour Brussel

January 22, 2020
Privé Taxi Tour Amsterdam 10

Privé Taxi Tour Amsterdam

Comments are closed.

WhatsApp chat