Bel onsReserveer nu
Ontdek-de-grote-verhalen-van-Nederland-in-Madurodam-3
Privé Taxi Tour Madurodam
January 22, 2020
Deluxe Taxi

Deluxe Taxi Holland (omg. Amsterdam, Schiphol, Purmerend) biedt u een luxe taxi ervaring met een deluxe wagen en scherpe prijzen.

parallax background

Privé Taxi Tour De Keukenhof


Met onze privé taxi tour De Keukenhof beleeft u een bijzondere dag uit naar het prachtige lentepark De Keukenhof, één van de meest bijzondere attracties van Nederland. U wordt gebracht door een ervaren chauffeur, met een luxueuze nieuwe wagen zonder taxi aanduiding.

Al onze wagens beschikken over luxe gemakken zoals leren bekleding, stoelverwarming, drankjes, snacks, een telefoonaansluiting en wifi. Zo wordt u in luxe vervoerd, met uw eigen privé chauffeur, net even anders dan u gewend bent. Met een luxe privé taxi tour naar De Keukenhof weet u zeker dat u op uw wenken wordt bediend. En dat tegen een scherp tarief!

POWERFULL COLOR TOUR KEUKENHOF


De Keukenhof is één van de meest bekende attracties van Nederland en trekt bezoekers van over de hele wereld. Ieder jaar in de lente komen maar liefst anderhalf miljoen mensen de prachtige bloementuinen van de Keukenhof bewonderen. De kleurrijke bloemperken zijn opgemaakt in bloemen met vele verschillende kleuren en vormen. In de Keukenhof worden in totaal maar liefst zeven miljoen bloemen tentoongesteld, waarvan achthonderd verschillende soorten tulpen. In de Keukenhof vindt u een bloemenshow, inspiratietuinen, prachtige kunstwerken van bloemen en speciaal ingerichte tuinen, ontworpen door tuinarchitecten die ieder jaar weer hun ideeen mogen inzenden. De Keukenhof was oorspronkelijk een kasteel met landgoed, maar bestaat sinds 1949 als Lentepark Keukenhof. Inmiddels is het park met de tuinen wereldwijd bekend. Het park staat garant voor een wandeling van een aantal uren en is meer een kunsttentoonstelling dan een toeristische site.


Alles op een rij

Vervoer in alle luxe

Waarom kiezen voor Deluxe Taxi Holland?!
Deluxe Taxi Holland biedt vele extra's tegen een scherpe prijs. Wilt u een uitstekende dag beleven vol service en luxe? Wij vervoeren u graag!

Nieuwe wagens zonder taxi aanduiding
Drinken en snacks onderweg
Scherpe prijs
Hoge kwaliteit
Wifi in de wagen

Onze vele geweldige prive taxi tours


Wilt u deze Keukenhof privé taxi tour maken in combinatie met een andere tour? Wij doen er alles aan om aan uw wensen tegemoet te komen. Leg ons uw ideeën voor en wij maken graag een afspraak over een vaste dagprijs. Natuurlijk kunnen wij u ook suggesties geven om uw privé taxi tour tot een zeer prettige ervaring te maken.

Geniet van comfort en luxe tijdens uw reis en boek een privé taxi tour bij Deluxe Taxi Holland. Wij vervoeren u altijd in stijl, zonder taxi aanduiding en met een zeer representatieve chauffeur die diverse talen spreekt.Bekijk ook eens deze privé taxi tours


Combineer uw privé taxi tours voor nog meer geweldige dagen!

January 22, 2020
Privé Taxi Tour Brussel 2

Privé Taxi Tour Brussel

January 22, 2020
Ontdek-de-grote-verhalen-van-Nederland-in-Madurodam-3

Privé Taxi Tour Madurodam

January 22, 2020
Privé Taxi Tour Amsterdam 4

Privé Taxi Tour Amsterdam

Privé Taxi Tour particulieren

Een privé Taxi Tour bij Deluxe Taxi Holland is altijd een tour in stijl. Wij beschikken over de meest luxe, stijlvolle en comfortabele wagens die u zich maar kunt wensen. We rijden zonder taxi aanduiding en dat geeft altijd een extra bijzonder tintje aan uw dag. U kunt natuurlijk kiezen voor één luxe taxi maar ook voor een groepsreis met een aantal luxe auto’s. U geeft zelf uw vertrektijd aan en hoe lang u ergens wilt verblijven. Natuurlijk kunt u ieder moment van gedachten veranderen, verliefd worden op een bijzondere plek onderweg en uw tour opnieuw uitstippelen. Ook voor een romantische dag uit met uw geliefde is een Deluxe Privé Taxi Tour een perfecte manier om uw dag in luxe en romantiek door te brengen.

Privé Taxi Tour zakelijk

Heeft u een (buitenlandse) zakelijke relatie op bezoek en wilt u die graag een bijzondere dag aanbieden? Wij bieden u de mogelijkheid een luxe wagen te reserveren en uw relatie een fantastische dag te bezorgen in iedere omgeving die u wenst. Uw zakenrelatie zal het zeker op prijs stellen een luxe zakelijke taxi aangeboden te krijgen. Een perfecte manier om hem of haar eens flink in de watten te leggen! Wij bieden vervoer aan met de meest luxe wagens, voorzien van alle comfort. Laat uw gast genieten van stijl tijdens een bijzondere trip op een mooie plek in ons prachtige land. Onze luxe wagens zullen uw relatie met veel stijl en comfort vervoeren en dat wordt zeker op prijs gesteld.

Privé Taxi Tour in luxe wagens


Wanneer u een privé taxi tour boekt bij Deluxe Taxi Holland kunt u altijd rekenen op de hoogste kwaliteit en de beste service. Wij bieden luxe wagens voor uw vervoer, zoals een Tesla model S of model X, Mercedes E-klasse of S-klasse, Audi A8, Jaguar XJ Luxury of BMW 7 serie. Reist u met een groep? Dan kunt u rekenen op een Mercedes V-klasse. Al onze wagens beschikken over luxe gemakken zoals leren bekleding, stoelverwarming, drankjes, een telefoonaansluiting en wifi. Zo wordt u in luxe vervoerd, met uw eigen privé chauffeur, net even anders dan u gewend bent. Met een luxe privé taxi tour weet u zeker dat u op uw wenken wordt bediend. En dat tegen een scherp tarief!


t11-min

Onze auto's

Comments are closed.

WhatsApp chat