Bel onsReserveer nu
Privé Taxi Tour Parijs 2
Privé Taxi Tour Parijs
January 22, 2020
Privé Taxi Tour Pretpark 3
Privé Taxi Tour Pretpark
January 22, 2020
Privé Taxi Tour Brussel 4
parallax background

Privé Taxi Tour Brussel


Met onze privé taxi tour Brussel beleeft u een bijzondere dag uit naar de prachtige stad Brussel, bekend om haar bijzondere sfeer en leuke bezienswaardigheden. U wordt gebracht door een ervaren chauffeur, met een luxueuze nieuwe wagen zonder taxi aanduiding.

Al onze wagens beschikken over luxe gemakken zoals leren bekleding, stoelverwarming, drankjes, snacks, een telefoonaansluiting en wifi. Zo wordt u in luxe vervoerd, met uw eigen privé chauffeur, net even anders dan u gewend bent. Met een luxe privé taxi tour naar De Keukenhof weet u zeker dat u op uw wenken wordt bediend. En dat tegen een scherp tarief!

WAT IS ER TE DOEN?


Nederland is prachtig, maar niet erg groot. Een bezoek brengen aan ons land betekent dan ook dat u tevens snel in het buitenland kunt zijn. Daarom is het zeker de moeite waard een stad als Brussel te bezoeken, in België. Met onze privé taxi tour Brussel bezoekt u alle bijzondere plekken in deze mooie stad en kunt u naar hartelust winkelen, toeristische attracties bekijken of de bijzondere architectuur bewonderen. Wilt u uw privé tour Brussel combineren met een bezoek aan een andere stad of streek in België? Uiteraard is ook dat mogelijk. Wellicht wilt u tevens Parijs bezoeken of een andere bijzondere stad aandoen in België, zoals Gent of Brugge. Wat uw wensen ook zijn, wij zorgen er voor dat u een bijzondere dag of dagen beleeft en dat u op uw wenken wordt bediend.


Er is veel bijzonders te beleven in Brussel. Onze tips
Atomium
Grote Markt
Manneken Pis
Stadhuis
Rosse buurt
Beurs van Brussel
Jubelpark
Mini-Europa

Alles op een rij

Nieuwe wagens zonder taxi aanduiding
Drinken en snacks onderweg
Scherpe prijs
Hoge kwaliteit
Wifi in de wagen

ONZE WAGENS


Wanneer u een privé taxi tour Brussel boekt bij Deluxe Taxi Holland kunt u altijd rekenen op de hoogste kwaliteit en de beste service. Wij bieden luxe wagens voor uw vervoer, zoals een Tesla model S of model X, Mercedes E-klasse of S-klasse, Audi A8, Jaguar XJ Luxury of BMW 7 serie. Reist u met een groep? Dan kunt u rekenen op een Mercedes V-klasse.NOG MEER ZIEN?


Wilt u deze privé taxi tour Brussel maken in combinatie met een andere tour? Wij doen er alles aan om aan uw wensen tegemoet te komen. Leg ons uw ideeën voor en wij maken graag een afspraak over een vaste dagprijs. Natuurlijk kunnen wij u ook suggesties geven om uw privé taxi tour tot een zeer prettige ervaring te maken.


Geniet van comfort en luxe tijdens uw reis en boek een privé taxi tour bij Deluxe Taxi Holland. Wij vervoeren u altijd in stijl, zonder taxi aanduiding en met een zeer representatieve chauffeur die diverse talen spreekt.

January 22, 2020
Privé Taxi Tour Paleis Het Loo en Kröller-Müller 11

Privé Taxi Tour Paleis Het Loo en Kröller-Müller

January 22, 2020
Privé Taxi Tour Pretpark 13

Privé Taxi Tour Pretpark

January 22, 2020
Ontdek-de-grote-verhalen-van-Nederland-in-Madurodam-3

Privé Taxi Tour Madurodam

Comments are closed.

WhatsApp chat