Bel onsReserveer nu
Luxe Taxi Giethoorn - Deluxe Taxi Holland
Privé Taxi Tour Gondola in Giethoorn
January 22, 2020
Privé Taxi Tour Paleis Het Loo en Kröller-Müller 2
Privé Taxi Tour Paleis Het Loo en Kröller-Müller
January 22, 2020
Privé Taxi Tour Amsterdam 3
parallax background

Privé Taxi Tour Amsterdam


Met onze privé taxi tour Amsterdam beleeft u een bijzondere dag en leert u onze geweldige stad Amsterdam goed kennen. U wordt opgehaald op de afgesproken locatie en aan het eind van de dag weer terug gebracht door uw eigen privé chauffeur. Wij rijden u met luxueuze nieuwe wagens zonder taxi aanduiding.

Alle wagens uit ons wagenpark beschikken over luxe gemakken zoals verwarmde stoelen, lederen bekleding, een telefoonaansluiting en wifi. Onderweg kunt u genieten van drankjes en snacks. Wij vervoeren u graag in alle luxe met uw eigen privé chauffeur, net even anders dan u gewend bent. Met een luxe privé taxi tour door Amsterdam weet u zeker dat u op uw wenken wordt bediend. En dat tegen een scherp tarief!

WAT IS ER TE DOEN?


Wilt u een privé taxi tour Amsterdam boeken? Een goed idee! Met een privé tour krijgt u veel meer van Amsterdam te zien tijdens uw verblijf. We brengen u graag naar de leukste en meest populaire plaatsen die Amsterdam te bieden heeft. Bezoek bekende bezienswaardigheden zoals de eeuwenoude Amsterdamse grachtenpanden, bekende musea en mooie parken. Leer onze historische en moderne groene stad kennen die jaarlijks zoveel toeristen trekt. Wij bespreken graag de mogelijkheden en denken natuurlijk graag met u mee over de leukste uitjes voor een interessante dag in Amsterdam. Het programma voor uw dag passen wij geheel aan uw persoonlijke wensen aan.


De vele mogelijkheden:
Anne Frank Huis
Grachtengordel
Museumplein
Heineken Experience
Van Gogh Museum
Madame Tussauds
Red light district De Wallen
Johan Cruijff Arena tour
Rijksmuseum
De Dam
Museumplein
De Nieuwe Kerk
De Pijp
Amsterdam museum

Alles op een rij

Nieuwe wagens zonder taxi aanduiding
Drinken en snacks onderweg
Scherpe prijs
Hoge kwaliteit
Wifi in de wagen

ONZE WAGENS


Wanneer u een privé taxi tour Amsterdam boekt bij Deluxe Taxi Holland kunt u altijd rekenen op de hoogste kwaliteit en de beste service. Wij bieden luxe wagens voor uw vervoer, zoals een Tesla model S of model X, Mercedes E-klasse of S-klasse, Audi A8, Jaguar XJ Luxury of BMW 7 serie. Reist u met een groep? Dan kunt u rekenen op een Mercedes V-klasse.NOG MEER ZIEN?


Wilt u deze privé taxi tour Amsterdam maken in combinatie met een andere tour? Wij doen er alles aan om aan uw wensen tegemoet te komen. Leg ons uw ideeën voor en wij maken graag een afspraak over een vaste dagprijs. Natuurlijk kunnen wij u ook suggesties geven om uw privé taxi tour tot een zeer prettige ervaring te maken.


Geniet van comfort en luxe tijdens uw reis en boek een privé taxi tour bij Deluxe Taxi Holland. Wij vervoeren u altijd in stijl, zonder taxi aanduiding en met een zeer representatieve chauffeur die diverse talen spreekt.

January 22, 2020
Deluxe Taxi

Privé Taxi Tour De Keukenhof

January 22, 2020
Privé Taxi Tour Brussel 10

Privé Taxi Tour Brussel

January 22, 2020
Luxe Taxi Giethoorn - Deluxe Taxi Holland

Privé Taxi Tour Gondola in Giethoorn

Comments are closed.

WhatsApp chat