Bel onsReserveer nu

Coronavrij Taxi vervoer Klik hier voor meer informatie of bel +3185 06 05 553 Luxe Taxi Bloemendaal Reserveer online of bel +3185 06 05 553

Privé chauffeur in Bloemendaal


Zoekt u een luxe wagen met privé chauffeur in Bloemendaal?

Deluxe Taxi Holland zorgt voor een comfortabele rit met veel luxe extra’s. Voor een zorgeloze rit halen wij u graag op met een comfortabele wagen. Ons wagenpark bestaat uit een Mercedes S klasse of E klasse, een Tesla S model of een BMW 7 serie. Heeft u een wagen nodig voor een groter gezelschap, dan bieden wij een Mercedes V klasse als alternatief. Uw privé chauffeur gaat uiteraard representatief gekleed en zal er op een professionele wijze voor zorgen dat uw rit zo comfortabel mogelijk verloopt. Onze wagens zijn voorzien van alle mogelijke luxe, zoals lederen bekleding, wifi en drankjes.

Onze auto's

Luxe zakelijk vervoer in Bloemendaal


Heeft u in of rondom Bloemendaal een wagen met privé chauffeur nodig voor een zakelijke afspraak? Dan rijden wij u graag veilig naar uw bestemming. Tijdens uw rit kunt u uw reistijd omzetten in productieve werktijd en zorgeloos doorwerken. Uw chauffeur zorgt voor een comfortabele rit. Hij weet wat uw wensen zijn en zal er alles aan doen om uw rit zo prettig mogelijk te maken. U wordt door hem vervoerd in een luxe wagen met lederen bekleding, stoelverwarming, drankjes, een telefoonaansluiting en wifi. Uw chauffeur gaat vanzelfsprekend professioneel gekleed en spreekt diverse talen.

Bereken uw rit
busje-binnenkant-dth

De voordelen van een privé chauffeur


Wilt u kunnen ontspannen tijdens een rit na een drukke werkdag? Dat kan in onze luxe wagens. Zelf autorijden is energie- en tijdrovend. Als u onze luxe wagen als mobiel kantoor gebruikt kunt u uw tijd efficiënter besteden. Zo kunt u tijdens de rit telefoneren, uw e-mails beantwoorden, maar ook stukken lezen of die uitwerken. Zo heeft u als u thuiskomt meer energie en houdt u in de avond tijd over voor ontspanning. Wilt u graag een privé chauffeur in Bloemendaal boeken voor een privé uitje? Uiteraard kunt u ook dan genieten van het hoge comfort van onze luxe wagens. Wij brengen u graag naar uw bestemming.

Reserveer nu uw luxe taxi
WhatsApp Image 2019-09-01 at 20.19.55 (1)

Uw privé chauffeur legt u graag in de watten


Heeft u in Bloemendaal een luxe wagen nodig met een privé chauffeur? Uw chauffeur zorgt voor duidelijke afspraken over aankomst en vertrek en is altijd direct bereikbaar. Onderweg zorgt uw chauffeur er voor dat het u aan niets ontbreekt. Uiteraard is zijn rijstijl onberispelijk. Hij is bovendien voorbereid op iedere gelegenheid en gaat altijd representatief gekleed. Al onze chauffeurs hebben een geheimhoudingsplicht, dus wij garanderen altijd discretie.

IMG-20180511-WA0015

De verschillende mogelijkheden van een luxe wagen met chauffeur in Bloemendaal

Boek nu uw privé chauffeur in Bloemendaal

Vindt u toewijding, integriteit, vakkundigheid en discretie belangrijk tijdens uw vervoer? Boek uw privé chauffeur dan bij Deluxe Taxi Holland. U wordt op gepaste wijze vervoerd en merkt direct dat wij echt het verschil maken!

WhatsApp chat