Bel onsReserveer nu

De Luxe Taxi Holland Reserveer online of bel +3185 06 05 553 Luxe Taxi Lelystad Reserveer online of bel +3185 06 05 553 Business Taxi Lelystad Reserveer online of bel +3185 06 05 553

Luxe taxi Lelystad


Wilt u een luxe taxi Lelystad bestellen voor een zakelijke rit of privé vervoer? Met Deluxe Taxi Holland weet u zeker dat uw reis comfortabel en stijlvol verloopt tegen een zeer betaalbare prijs.

Onze luxe taxi Lelystad biedt u de beste service tijdens uw rit. Met een luxe wagen zonder taxi aanduiding en een attente privé chauffeur reist u comfortabel en stijlvol. Zo komt u altijd volledig ontspannen aan op uw eindbestemming. Onderweg doen wij er alles aan om uw rit zo aangenaam mogelijk te maken. Lederen bekleding, drankjes, stoelverwarming, een telefoonaansluiting en wifi, het hoort er allemaal bij in een wagen van Deluxe Taxi Holland. Of u nu een luxe taxi Lelystad wilt boeken voor een zakelijke rit of voor privé vervoer, wij vervoeren u altijd op een stijlvolle manier tegen een zeer betaalbare prijs.

Onze auto's

Luxe taxi vervoer met de mooiste wagens


U kunt een luxe taxi Lelystad boeken voor elke denkbare rit. Wilt u graag naar één of meerdere locaties vervoerd worden in Nederland? Wij halen u graag op om u volledig in stijl en comfort naar de diverse bestemmingen te rijden. Onderweg kunt u ontspannen achterover leunen en genieten van alle luxe, of uw werkzaamheden uitvoeren terwijl u wordt vervoerd. Indien gewenst verzorgen wij uw gehele dagprogramma en zorgen wij ervoor dat wij klaar staan zodra u ons nodig heeft. Wilt u graag een luxe taxi bestellen om naar Lelystad vervoerd te worden? Ook dan zijn wij u uiteraard graag van dienst en zorgen wij er voor dat uw rit naar volle tevredenheid verloopt.

Bereken uw rit !
WhatsApp Image 2019-08-04 at 21.37.59

Geniet van een luxe taxi Lelystad


Wilt u met onze luxe taxi Lelystad vervoerd worden, dan zorgen wij er voor dat uw rit stijlvol en comfortabel verloopt. Wij vervoeren u in een stijlvolle wagen van een luxe topmerk. Ons wagenpark bestaat uit een Tesla model S, Mercedes E-klasse, BMW 7-serie, Jaguar XJ Luxury en Audi A8. Wilt u graag met een groep reizen? Dan zorgen wij er voor dat onze Mercedes V-klasse bus voor u klaar staat. Met welke wagen wij u ook vervoeren, we zorgen ervoor dat uw rit perfect verloopt. Natuurlijk beschikken al onze wagens over luxe gemakken, zodat u volledig kunt ontspannen tijdens uw rit. Uw privé chauffeur is voorkomend en professioneel en spreekt diverse talen.

Luxe taxi of VIP taxi Lelystad boeken


Zoekt u een luxe wagen voor vervoer van een zakenrelatie of voor een eigen zakelijke rit? Wilt u juist voor een privé aangelegenheid stijlvol en comfortabel vervoerd worden? Bij Deluxe Taxi Holland kunt u altijd rekenen op veel extra comfort een een zeer betaalbare prijs. Onze tarieven zijn lager dan de gangbare tarieven voor een luxe taxi in Lelystad. Als u een luxe taxi wilt boeken naar of van Lelystad kan dat heel eenvoudig online. Wij staan vierentwintig uur per dag, zeven dagen per week tot uw beschikking. We komen altijd ruim op tijd en kennen (de omgeving van) Lelystad en de rest van Nederland op ons duimpje.

Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u graag een luxe taxi boeken? Neem nu direct contact met ons op of bel 085 - 06 05 553

WhatsApp chat