Jet Aviation
Airport Taxi Service

LUXE PRIVÉJET TRANSPORT

Onze Jet Aviation airport taxi service is de ideale VIP taxi service voor iedereen die aankomt of vertrekt met een privé jet vanaf Schiphol, Rotterdam/Den Haag Airport of Eindhoven Airport.

Onze luxe taxi service sluit perfect aan op een reis met een privé jet. Door excellent vervoer te verzorgen met de juiste service garanderen wij privacy, comfort en rust, precies zoals u dat wenst. Vliegt u binnenkort met een privé jet en heeft u uitstekend vervoer nodig van of naar de luchthaven? Dan zorgen wij er voor dat u stipt op tijd bent.

Ons transportservice is Coronaproof!

Taxi Service voor Jet Aviation Nederland

Als u reist met een private jet bent u gewend aan een hoge standaard.

Vanzelfsprekend wilt u dat ook uw taxi service bij aankomst of vertrek vlekkeloos verloopt. Met Deluxe Taxi Holland kunt u rekenen op de beste service. 
Wij rijden in wagens van het hoogste segment. Onze chauffeurs zijn onberispelijk en beheersen de etiquette als geen ander. Bovendien zijn zij vertrouwd met de procedures op elk Jet Aviation Center in Nederland. En uiteraard plannen ze uw reis op zo’n manier dat u altijd op tijd komt.

Onze exclusieve Privé Jet Taxi Services

Wij bieden onze Jet Aviation airport taxi service aan in:

Arriveert of vertrekt u bij een Jet Aviation Center in Keulen of Düsseldorf in Duitsland? Ook dan zorgen wij graag voor exclusief taxi vervoer op maat.

Vervoer gasten of crew transport

Wilt u een onuitwisbare eerste indruk maken op gasten die aankomen op een Private Jet Center in Eindhoven, Rotterdam/Den Haag of Amsterdam?

Regel dan onze Jet Aviation airport taxi service!
Wij zorgen voor een hartelijke en gepaste ontvangst en regelen uitstekend VIP taxi vervoer. Ook kunnen wij het transport van de private jet crew voor onze rekening nemen indien u dat wenst. Wij brengen uw piloot of flight attendants graag naar hun hotel en weer terug naar het Jet Aviation Center. Vanzelfsprekend ook met een gepaste wagen voor een comfortabele reis

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Luxe taxi vervoer na een vlucht met een privé jet
Bij Deluxe Taxi Holland staat kwaliteit altijd centraal, bij alles wat we doen!
We zorgen voor ruime en comfortabel ingerichte wagens van een hoog niveau. Onze chauffeurs gaan correct gekleed, spreken meerdere talen en weten exact wat u nodig heeft. Wij begrijpen de unieke eisen van CEO’s, directieleden, regeringsfunctionarissen en andere drukbezette mensen en passen ons graag aan hun behoeften aan. Op die manier ontzorgen wij hen op de beste wijze en kunnen zij zich concentreren op de reden van hun reis.

Taxi transport van en naar uw Jet Aviation Center

Wilt u graag gebruik maken van onze Jet Aviation airport taxi service?
Wij staan direct voor u klaar. Wij weten dat onze VIP-klanten vele verantwoordelijkheden hebben en graag ontzorgd worden waar dat kan. Door ons aan te passen en flexibel in te spelen op hun behoeften nemen wij hen graag extra stress uit handen. Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij zorgen voor een comfortabele en stijlvolle rit.

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het ophalen.

Vluchttracering

Chauffeur zal uw vlucht in de gaten houden.

Gelicentieerde chauffeurs

Maximaal comfort en veiligheid.

24/7 Ondersteuning

Toegewijde klantenservice.

MEER WETEN?
Heeft u vragen of opmerkingen over onze privé jet services? Neem contact met ons en wij vertellen u graag meer over.