LUXE TAXI HILVERSUM

Wilt u een luxe taxi Hilversum bestellen voor een zakelijke rit of privé vervoer?

Deluxe Taxi Holland zorgt er voor dat uw reis comfortabel en stijlvol verloopt.

Wij beschikken over de meest luxe wagens en bieden de beste service onderweg. Zo geniet u gegarandeerd van een onbezorgde en ontspannen rit van, naar of in Hilversum. Omdat onze wagens geen taxi aanduiding voeren kunt u tijdens uw rit genieten van een auto met privé chauffeur. Deze zal er alles aan doen om het u naar de zin te maken. En dat tegen een zeer concurrerend tarief.

 

Veilig van/naar Hilversum reizen?
Kies voor onze taxi met corona preventie!

DE BESTE LUXE TAXI HILVERSUM VOOR EEN PERFECTE RIT

Een luxe taxi Hilversum kunt u boeken voor iedere mogelijke rit.

Om in stijl naar het Mediapark te reizen bijvoorbeeld, of om het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid te bezoeken.

Ook als u een andere bestemming in Hilversum wilt aandoen zijn wij u graag van dienst. Natuurlijk kunnen wij u ook vervoeren vanuit Hilversum, naar een andere locatie. Heeft u een vol dagprogramma en wilt u graag de gehele dag uw vervoer geregeld hebben naar of van Hilversum? Ook dan zijn wij u graag van dienst. Wij zorgen er voor dat we klaar staan als u ons nodig heeft en verzekeren u dat uw dag geheel volgens plan verloopt. Natuurlijk is uw chauffeur gekleed zoals het hoort en ontvangt u van ons de service die u mag verwachten.

 

 

 

 

 

 

 

 

ZAKELIJK OF PRIVÉ: DE HILVERSUM TAXI DELUXE

Wilt u zelf vervoerd worden met onze Hilversum taxi deluxe of zoekt u wellicht een VIP taxi of VIP vervoer voor een zakenrelatie?

Bij ons kunt u altijd vertrouwen op een uitgebreide service in een luxe wagen. Zo kunt u genieten van een comfortabele rit met alle mogelijke luxe gemakken, zoals stoelverwarming, leren bekleding, drankjes, een telefoonaansluiting en gratis wifi. Onze luxe wagens zijn altijd online te boeken, we staan vierentwintig uur per dag tot uw beschikking en komen ruim op tijd. Vanzelfsprekend kennen we (de omgeving van) Hilversum op ons duimpje.

LUXE TAXI HILVERSUM – SCHIPHOL

Wilt u een luxe taxi Hilversum Schiphol boeken? Dat is uiteraard ook mogelijk. Als u op reis gaat – privé of zakelijk – is een luxe taxi of VIP taxi boeken een perfecte manier om te kunnen ontspannen.

U vermijdt bovendien stress, want wij zorgen er voor dat u ruim op tijd bent om in alle rust in te checken op de luchthaven. Ook als u van Hilversum naar Schiphol rijdt of vice versa wordt u vervoerd met een luxe wagen. Kiest u voor een Jaguar XJ Luxury, een BMW 7 serie, Audi A8, Tesla Model S of model X, Mercedes E-klasse of S klasse? Waarmee uw VIP vervoer ook plaatsvindt, u wordt opgehaald door uw eigen privé chauffeur. Reist u met een groep? Dan kunt u rekenen op onze Mercedes V-klasse bus.

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het ophalen.

Vluchttracering

Chauffeur zal uw vlucht in de gaten houden.

Gelicentieerde chauffeurs

Maximaal comfort en veiligheid.

24/7 Ondersteuning

Toegewijde klantenservice.

MEER WETEN?
Heeft u vragen over het boeken van een luxe taxi Hilversum of wilt u een Hilversum taxi deluxe boeken? Neem nu direct contact met ons op!