Taxi vervoer naar Fieldlab evenementen

TAXI VERVOER NAAR FIELDLAB EVENEMENTEN

Deluxe taxi vervoer naar Fieldlab evenementen – een geweldige aanvulling op een bijzondere gelegenheid.

Heeft u kaarten kunnen bemachtigen voor het Eurovisie Songfestival 2021 in Rotterdam? Gaat u misschien naar een bijzonder Fieldlab evenement zoals een zakelijk congres, een festival, concert, theatervoorstelling of een voetbalwedstrijd? Met een luxe taxi van Deluxe Taxi Holland kunt u nog meer genieten van dit exclusieve moment. Het is fijn om er weer even uit te kunnen en een bijzondere bijeenkomst bij te wonen, zoals vroeger heel normaal was. Met een luxe taxi in stijl vervoerd te worden naar een Fieldlab evenement of het Eurovisie Songfestival maakt uw dag of avond nog eens extra bijzonder. Reden te meer om te kiezen voor een luxe rit met Deluxe Taxi Holland!

Veilig van/naar Fieldlab evenementen reizen?
Kies voor onze taxi met corona preventie!

EEN FIELDLAB EVENEMENT BIJWONEN

Een Fieldlab evenement is veilig georganiseerd omdat is voldaan aan veiligheidsmaatregelen rondom het corona virus.

Binnen zijn er zitplaatsen en is het publiek rustig, met de helft van de normale capaciteit en anderhalve meter afstand. Juist omdat u veilig wilt kunnen genieten is het verstandig ook te kiezen voor veilig vervoer naar dit bijzondere evenement. Vindt u het vervelend gebruik te maken van het openbaar vervoer en is de fiets geen optie? Dan is een taxi ideaal, zeker als daar extra maatregelen genomen worden om u te beschermen tegen besmetting met Covid-19. Kiezen voor een luxe taxi maakt uw dag of avond bovendien extra bijzonder. Tenslotte wordt u bij ons in stijl vervoerd.

 

 

 

 

 

 

 

 

TAXI VERVOER NAAR EUROVISIE SONGFESTIVAL IN ROTTERDAM

Woont u op 18, 19 of 20 mei het Eurovisie Songfestival bij en wilt u graag in stijl vervoerd worden naar Ahoy in Rotterdam? Wij rijden u er graag in één van onze luxe wagens naartoe.

Of u nu de eerste of tweede halve finale bijwoont of de finale van het songfestival, het evenement zal hoe dan ook een enorme indruk maken. Hoe fijn is het dan om op de heenweg en terugweg vervoerd te worden met een bijzonder luxe wagen met chauffeur om dit moment te completeren? Uiteraard houden wij ons aan alle corona veiligheidsmaatregelen. Zo is een mondkapje verplicht en kunt u in onze luxe wagens met twee personen op de achterbank plaatsnemen. Reist u met een groter gezelschap? Dan kunt u gebruik maken van onze luxe minibus voor vier personen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 Luxe, comfort en stijl tegen een betaalbare prijs

Deluxe Taxi Schiphol brengt u in comfortabele en luxe wagens naar uw bestemming.

Spreekt het u aan met een deluxe taxi vervoerd te worden naar het Eurovisie Songfestival of een bijeenkomst zoals een Fieldlab evenement? Voor de kosten hoeft u het niet te laten. Onze prijzen zijn zeer aantrekkelijk en wij berekenen vooraf de kosten van uw rit op basis van de snelste route. Zo heeft u achteraf niet te maken met onaangename verrassingen en weet u van tevoren exact waar u aan toe bent. Deluxe taxi vervoer is bovendien een geweldig alternatief voor het openbaar vervoer. U reist niet alleen sneller naar de plaats van bestemming, maar vooral comfortabeler, zeker als u kiest voor Deluxe Taxi Holland. Wij beschikken over diverse luxe wagens en doen er alles aan om ervoor te zorgen dat het u aan niets ontbreekt.

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het ophalen.

Vluchttracering

Chauffeur zal uw vlucht in de gaten houden.

Gelicentieerde chauffeurs

Maximaal comfort en veiligheid.

24/7 Ondersteuning

Toegewijde klantenservice.

MEER WETEN OVER ONS LUXE TAXI VERVOER?
Wilt u meer weten over ons luxe taxi vervoer naar Fieldlab evenementen of het Eurovisie Songfestival in Rotterdam? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, wij vervoeren u graag.