LUXE TAXI SCHIPHOL

Heeft u een professionele partner nodig voor documentenvervoer? Wij verzorgen het vervoer van uw documenten op een betrouwbare wijze, in binnen- en buitenland.

Het vervoer van documenten gaat bij ons altijd gepaard met de grootst mogelijke zorg. Zo weet u zeker dat uw belangrijke documenten exact op het juiste tijdstip en bij de juiste persoon worden afgeleverd. Heeft u een verzegeld pakket of document dat op een specifieke plaats en tijd bezorgd dient te worden? Wij rijden voor voor zowel zakelijke als particuliere klanten naar alle mogelijke bestemmingen in Nederland, België en Duitsland. Onze chauffeurs staan 24 uur per dag voor u klaar om uw documenten nauwkeurig en discreet te bezorgen op de plaats van bestemming. En dat tegen een vast, scherp uurtarief.

 

Veilig reizen?
Kies voor onze taxi met corona preventie!

ZEKERHEID BIJ HET VERVOER VAN DOCUMENTEN

Bent u advocaat, notaris of arts of heeft u een ander beroep waarvoor u een (verzegeld) document wilt laten vervoeren? Dan dient dat discreet en zorgvuldig te gebeuren en kunt u niet zomaar de eerste de beste partij inhuren.

Bij ons is documentenvervoer een belangrijk onderdeel van onze business. Wij weten exact wat er nodig is om uw documenten op de juiste manier, op de juiste plaats en op deze juiste tijd te overhandigen. Heeft u een belangrijk document dat bezorgd of getekend dient te worden, dan regelen wij dat direct, precies zoals het moet. Discreet, nauwkeurig en representatief. Bij ons heeft u dan ook een garantie op een adequate bezorging. Laat ons weten waar de documenten opgehaald en afgeleverd dienen te worden en wij doen de rest.

DOCUMENTENVERVOER NAAR BELGIË EN DUITSLAND

Dient u vertrouwelijke of belangrijke documenten te laten bezorgen in België of Duitsland en dient dat met de uiterste zorg te gebeuren?

Heeft u documenten die bestemd zijn voor deze landen en heeft u zorgen dat ze daar niet op tijd aankomen? Geen nood, wij kennen het wegennet van België en Duitsland op ons duimpje en weten exact wanneer er wegwerkzaamheden gepland zijn. We garanderen dat uw documenten in de juiste staat worden afgeleverd op het juiste adres, bij de geadresseerde persoon. Mocht deze niet aanwezig zijn, dan overleggen we uiteraard met u wat wij kunnen doen. Vertrouwelijke documenten geven we uiteraard nooit zomaar af. Is het document bij de juiste persoon bezorgd? Dan ontvangt u uiteraard een afleverbevestiging van ons.

WIJ VERVOEREN VOOR PARTICULIEREN EN BEDRIJVEN

Heeft u belangrijke of vertrouwelijke documenten die vervoerd dienen te worden? Wij vervoeren ze graag.

Of u nu particulier bent en een hypotheekakte bij de bank wilt laten afleveren, een paspoort wilt laten ophalen bij de ambassade of douanedocumenten wilt laten vervoeren, wij zorgen voor het vervoer. 

Ook voor zakelijke documenten zijn wij inzetbaar zodra het nodig is. Wij vervoeren daarbij niet alleen belangrijke documenten, ook uw usb-sticks, laptops of andere belangrijke informatiedragers vervoeren wij discreet en op een zorgvuldige wijze. De vertrouwelijke of belangrijke documenten of apparaten die afgeleverd dienen te worden vervoeren wij met onopvallende auto’s en we voeren geen taxi aanduiding. Wij werken tevens in de avonden en weekenden.

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze documentenvervoer service? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wilt u graag weten wat onze tarieven zijn voor het vervoeren van uw document of apparaat? Vul dan ons offerte formulier in en u ontvangt direct een scherp voorstel.

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het ophalen.

Vluchttracering

Chauffeur zal uw vlucht in de gaten houden.

Gelicentieerde chauffeurs

Maximaal comfort en veiligheid.

24/7 Ondersteuning

Toegewijde klantenservice.

VRAGEN?
Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan direct contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en tarieven.