LUXE DIRECTIE TRANSPORT

Bent u op zoek naar een directie chauffeur?

Bij Deluxe Taxi Holland weten we precies wat u daarvan verwacht. Met vele vaste afnemers bij de overheid en diverse bedrijven zijn we volledig ingesteld op vervoer op maat. Daarom kunnen we u uitstekend directievervoer bieden dat aan al uw wensen voldoet. Volledige ontzorging, dat is waar wij op mikken. Of het nu gaat om een korte rit of een lange, chauffeursdiensten op contractbasis of juist een enkele rit, wij staan altijd voor u klaar met de best mogelijke service!

Ons wagenpark voor directievervoer
Deluxe Taxi Holland beschikt over een brede selectie voertuigen, die stuk voor stuk voldoen aan uw behoeften.
Wij zijn gespecialiseerd in luxe vervoer en bieden u een comfortabele, veilige en discrete reis, met alle comfort aan boord. Ons wagenpark bestaat uit een Jaguar XJ Luxury, Mercedes E-klasse, Mercedes S-klasse, Audi A8, Tesla model S of model X en een BMW 7 serie. Voor groepsvervoer bieden wij u een Mercedes V-klasse bus. Of u nu directievervoer wilt voor een roadshow service, luxe luchthaven vervoer, een bedrijfsevenement of een vergadering, wij staan voor u klaar. Uw directie chauffeur zorgt er voor dat u volledig ontzorgd wordt tijdens uw reis.

De directie chauffeur van Deluxe Taxi Holland

Een goede directiechauffeur weet wat er van hem verwacht wordt.

Hij is goed opgeleid en gecertificeerd, kent zijn voertuig, heeft een goede kennis van de wegen in binnen- en buitenland en is een kei in service.

Al onze directie chauffeurs voldoen aan de kwaliteitseisen die u mag stellen. Ze hebben veiligheid en comfort hoog in het vaandel staan en zorgen voor een schone, frisse en representatieve wagen en een betrouwbare rit. Natuurlijk is uw directie chauffeur altijd representatief gekleed, welbespraakt, op tijd en goed voorbereid. Indien u dat wenst kan hij u tevens helpen met kleine diensten gedurende zijn wachttijd tijdens uw afspraak. Onze chauffeurs hebben uiteraard ook absolute geheimhoudingsplicht. 

Waarom kiezen voor een directie chauffeur?

Directievervoer op hoog niveau

Professionaliteit, stijl, discretie en veiligheid. Dat is bij ons de norm!

Onze chauffeurs beschikken over een erkend diploma en weten alles over persoonsbeveiliging en voertuig beheersing.

Wij vervoeren met regelmaat overheidsfunctionarissen, leden van raden van bestuur, directieleden en ondernemers. We zijn dan ook gewend aan het verlenen van een VIP behandeling en alles wat daarbij komt kijken.
Zoekt u luxe directievervoer naar een plaats van bestemming in binnen- of buitenland? Wij garanderen de snelste route naar uw bestemming en zorgen er voor dat u daar uitgerust aankomt. Wij zijn zeven dagen per week inzetbaar, vierentwintig uur per dag. Uiteraard kunt u altijd vertrouwen op een wagen en chauffeur uit het hoogste segment.

 

 

 

 

 

 

 

 

Punctueel
Betrouwbaar
Flexibel
Professioneel
Discreet
Boek uw directievervoer direct online

Wilt u een directie chauffeur boeken voor een zakelijke bijeenkomst, roadshow, luchthaven vervoer of een andere chauffeursdienst?

Kies voor directie vervoer in een first class wagen met een zorgvuldig geselecteerde chauffeur. Deluxe Taxi Holland biedt uitstekende kwaliteit en een goed team van bekwame chauffeurs. Wij hebben altijd een chauffeur beschikbaar, wat uw wensen ook zijn.

U kunt direct online boeken. Wilt u liever afspraken maken over een directie chauffeur op contractuele basis? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn direct beschikbaar om uw wensen te bespreken.