Corona vrij taxivervoer

COVID19 – CORONA VRIJ TAXIVERVOER

Onze taxi maatregelen voorkomen besmetting met het COVID-19 coronavirus!

Angst voor corona? Kies voor Deluxe Taxi Holland!

Het coronavirus verspreidt zich opnieuw in Nederland. Hoewel niet iedereen er even bang voor is, worden er nog steeds mensen besmet en dat aantal lijkt steeds meer toe te nemen. Een tweede golf heeft grote gevolgen voor onze maatschappij. Wilt u voorkomen dat u besmet wordt het het corona virus, dan wordt u aangeraden zich zo min mogelijk te begeven in publieke ruimtes en afstand te houden. Natuurlijk kan dat niet altijd. Tenslotte moet u bijvoorbeeld boodschappen doen. Maar soms heeft u wél een keuze. Bijvoorbeeld bij reizen in het openbaar vervoer. Voelt u zich ook met een mondkapje niet prettig in de tram, metro, bus of trein en is op de fiets stappen geen optie? Dan is taxi vervoer natuurlijk een geweldig alternatief, zeker als u kiest voor Deluxe Taxi Holland. Wij doen er namelijk alles aan om het coronavirus niet verder te verspreiden.

 

Veilig reizen? Kies voor onze taxi met corona preventie!

ONZE MAATREGELEN TEGEN CORONA (COVID-19) IN ONZE TAXI’S

De belangrijkste maatregel die wij nemen om verspreiding van het corona virus te voorkomen is zeer regelmatig schoonmaken.

Daarbij schenken we uiteraard extra aandacht aan oppervlakken en voorwerpen die regelmatig moeten worden aangeraakt door onze passagiers.

Wij zorgen er na iedere rit voor dat de deur, de achterbank, de bijrijdersstoel en het dashboard gedesinfecteerd zijn. Verder verstrekken wij desinfecterende gel en tissues voor onderweg om besmetting met corona te voorkomen. Uiteraard groeten wij ook zonder aanraking om lichamelijk contact te vermijden. Wij verwachten van u dat u dat u een mondkapje draagt, dat doen wij zelf uiteraard ook. Op deze manier doen wij er samen alles aan om een eventuele besmetting te voorkomen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Lage taxi tarieven voor langere ritten in binnen- en buitenland

CORONA (COVID-19) VRIJ TAXIVERVOER, ZOWEL PRIVÉ ALS ZAKELIJK

In het openbaar vervoer dient u een mondkapje te dragen en regelmatig hoort u verhalen over coronagevallen gedurende vliegverkeer.

U kunt er dus wel van uitgaan dat er een reële dreiging is het coronavirus of COVID-19 virus op te lopen in het openbaar vervoer of tijdens vluchten.

Of u nu een zakelijke reis dient te maken of persoonlijk vervoer nodig heeft, met de taxi reizen is momenteel de beste preventie tegen het coronavirus. Kies daarom voor taxi vervoer, ook als u buiten Nederland wilt reizen. Maak u om de kosten geen zorgen. Wij zijn in deze omstandigheden bereid om een laag taxi tarief aan te bieden voor langere ritten. Tussen binnenlandse steden bijvoorbeeld, of voor taxivervoer naar het buitenland. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.

 

 

 

 

 

 

 

 

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het ophalen.

Vluchttracering

Chauffeur zal uw vlucht in de gaten houden.

Gelicentieerde chauffeurs

Maximaal comfort en veiligheid.

24/7 Ondersteuning

Toegewijde klantenservice.

REGEL NU UW CORONA VRIJE TAXI VERVOER BIJ DELUXE TAXI HOLLAND
Neem nu direct contact met ons op of bel ons