Bel onsReserveer nu

Corona vrij taxi vervoer


Onze taxi maatregelen voorkomen besmetting met het COVID-19 coronavirus!

Angst voor corona? Kies voor Deluxe Taxi Holland!

Het coronavirus grijpt om zich heen in Nederland. Hoewel niet iedereen er even bang voor is, worden er steeds meer mensen besmet en dat heeft grote gevolgen voor onze maatschappij. Wilt u voorkomen dat u besmet wordt het het corona virus, dan wordt u aangeraden zich zo min mogelijk te begeven in publieke ruimtes. Natuurlijk kan dat niet altijd. Tenslotte moet u bijvoorbeeld boodschappen doen. Maar soms heeft u wél een keuze. Bijvoorbeeld bij reizen in het openbaar vervoer. Als u in de tram, metro, bus of trein stapt is de kans aanwezig dat u wordt besmet met het corona virus, met alle gevolgen van dien. Wilt u dat voorkomen, dan is taxi vervoer natuurlijk een geweldig alternatief, zeker als u kiest voor Deluxe Taxi Holland. Wij doen er namelijk alles aan om het coronavirus niet verder te verspreiden.

Onze auto's

Veilig reizen? Kies voor onze taxi met corona preventie!

Onze maatregelen tegen Corona in onze taxi’s


De belangrijkste maatregel die wij nemen om verspreiding van het corona virus te voorkomen is zeer regelmatig schoonmaken. Daarbij schenken we uiteraard extra aandacht aan oppervlakken en voorwerpen die regelmatig moeten worden aangeraakt door onze passagiers. Wij zorgen er na iedere rit voor dat de deur, de achterbank, de bijrijdersstoel en het dashboard gedesinfecteerd zijn. Verder verstrekken wij desinfecterende gel en tissues voor onderweg om besmetting met corona te voorkomen. Uiteraard groeten wij ook zonder aanraking om lichamelijk contact te vermijden. Wij verwachten van u dat u, als u eventueel moet hoesten of niezen, dat in uw elleboog doet. Op deze manier doen wij er samen alles aan om een eventuele besmetting te voorkomen.

Lage taxi tarieven voor langere ritten in binnen- en buitenland

Corona vrij taxi vervoer, zowel zakelijk als privé


Conducteurs in de trein willen uw vervoersbewijs niet meer aannemen en vliegverkeer richting Amerika wordt zo goed als stilgelegd. U kunt er dus wel van uitgaan dat er een reële dreiging is het coronavirus of COVID-19 virus op te lopen in het openbaar vervoer of tijdens vluchten. Of u nu een zakelijke reis dient te maken of persoonlijk vervoer nodig heeft, met de taxi reizen is momenteel de beste preventie tegen het coronavirus. Kies daarom voor taxi vervoer, ook als u buiten Nederland wilt reizen. Maak u om de kosten geen zorgen. Wij zijn in deze omstandigheden bereid om een laag taxi tarief aan te bieden voor langere ritten. Tussen binnenlandse steden bijvoorbeeld, of voor taxivervoer naar het buitenland. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.

Regel nu uw corona vrije taxi bij Deluxe Taxi Holland

Neem nu direct contact met ons op of bel 085 - 06 05 553

WhatsApp chat