Business Taxi Amsterdam

BUSINESS TAXI AMSTERDAM

Zoekt u een luxe zakelijke en business taxi in Amsterdam voor een zakenrelatie? Wilt u zelf comfortabel naar uw bestemming worden gebracht in een luxe wagen.

Deluxe Taxi Holland is de ideale partner voor al uw zakelijke ritten in Amsterdam en omgeving. Tijdens uw rit kunt u genieten van comfort en luxe in onze stijlvolle wagens zonder taxi aanduiding. Met leren bekleding, stoelverwarming, drankjes, een telefoonaansluiting en wifi heeft u onderweg alle comfort die u wenst. Onze chauffeurs zijn representatief en professioneel en doen er alles aan om uw rit zo comfortabel mogelijk te maken. En dat tegen een zeer scherpe prijs!

 

Veilig van/naar Amsterdam reizen?
Kies voor onze taxi met corona preventie!

BUSINESS TAXI AMSTERDAM

Heeft u regelmatig een zakelijke taxi nodig in Amsterdam en omgeving en wilt u graag vervoerd worden met een stijlvolle wagen? Wij zijn u graag van dienst.

Of u nu een business taxi nodig heeft voor een medewerker, een zakelijke relatie of wellicht zelf zakelijk vervoer nodig heeft, wij regelen het en zorgen dat we stipt op tijd zijn.

Met onze luxe wagens rijdt u altijd in klasse naar uw bestemming. Wat dacht u van een zakelijke taxi rit met een Jaguar XJ Luxury, BMW 7 serie, Audi A8, Tesla Model S of model X of Mercedes S-klasse of E-klasse? Voor groepsvervoer bieden wij een Mercedes V-klasse. Natuurlijk zijn onze chauffeurs zeer representatief gekleed en doen zij er alles aan om de rit zo aangenaam mogelijk te maken.

 

 

 

 

 

 

 

 

BUSINESS TAXI SCHIPHOL

Ook voor een zakelijke taxi naar Schiphol kunt u bij ons terecht.

Heeft u bijvoorbeeld een zakenrelatie die aankomt op Schiphol en opgehaald dient te worden met een luxe en stijlvolle wagen? Wij verzorgen het graag. 

Ook voor vervoer naar Schiphol zorgen wij graag voor een comfortabele rit. Wilt u zakelijk vervoer regelen naar een andere luchthaven? Wij brengen u tevens graag naar Rotterdam The Hague Airport en Eindhoven Airport en zelfs luchthavens in Duitsland of België. Een goede en ontspannen start van uw zakenreis is altijd prettig en zeker voor uw zakenrelaties is dat geen overbodige luxe. Onze chauffeurs zijn servicegericht, spreken diverse talen en zorgen voor een onberispelijk uiterlijk en een schone wagen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het ophalen.

Vluchttracering

Chauffeur zal uw vlucht in de gaten houden.

Gelicentieerde chauffeurs

Maximaal comfort en veiligheid.

24/7 Ondersteuning

Toegewijde klantenservice.

MEER WETEN?
Heeft u regelmatig een zakelijke en business taxi nodig voor een medewerker, zakenrelatie of voor uw eigen zakelijke vervoer en wilt u daar een goede prijs voor afspreken? Wilt u een losse rit boeken voor zakelijk vervoer? Neem direct contact met ons op en wij doen u een passend aanbod. Bekijk ook onze mogelijkheden voor Luxe Taxi Amsterdam Luxe Taxi Schiphol Luxe Taxi of VIP Taxi .