Artiesten vervoer

Exclusief Artiestenvervoer voor een VIP-Ervaring

ARTIESTENVERVOER: DELUXE TAXI HOLLAND

Bent u een artiest, DJ, entertainer, topvoetballer, of staat u om een andere reden regelmatig in de schijnwerpers?
Deluxe Taxi Holland begrijpt uw unieke behoeften. Daarom bieden we niet alleen een luxe vervoersdienst voor artiesten; maar tevens een echte VIP-ervaring op maat.

Exclusieve Luxe Voertuigen

Onze vloot bestaat uit de meest exclusieve en prestigieuze auto’s, waaronder de Jaguar XJ Luxury, Tesla Model S of Model X, BMW 7-serie, Audi A8, Mercedes E-klasse en Mercedes S-klasse.
Elk voertuig is uitgerust met luxe voorzieningen om uw reis aangenaam te maken. Zo reist u in absolute stijl en comfort

Privé Chauffeurs

Bij Deluxe Taxi Holland heeft u altijd uw eigen ervaren en professionele privéchauffeur tot uw beschikking.
Onze chauffeurs zijn getraind om zich discreet en professioneel op te stellen en service op maat te verlenen, zodat u zich volledig kunt ontspannen tijdens uw reis.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Langere huurperiodes

Heeft u vervoer met chauffeur nodig voor een specifieke periode of meerdere dagen, voor een tournee of een reeks optredens?
Wij staan tot uw dienst, ook voor uw eventuele gezelschap!

Waarom kiezen voor artiestenvervoer van Deluxe Taxi Holland?

Wij begrijpen dat de behoeften van een artiest verder gaan dan alleen het regelen van vervoer van A naar B. Daarom biedt ons artiestenvervoer vele voordelen om uw reis extra comfortabel te maken.

Deluxe Taxi Holland gelooft dat uw reis meer is dan alleen vervoer. Met ons artiestenvervoer regelen wij graag een ervaring, volledig op maat gemaakt voor u. Stap in onze luxe voertuigen en ontdek het verschil. Wij sluiten geen compromissen als het gaat om uw comfort en tevredenheid.

Geïntegreerde Service

Ons enige doel is ervoor te zorgen dat u altijd op tijd op uw bestemming bent, zodat u uw planning nauwgezet kunt handhaven. Indien u wenst is uw chauffeur altijd in de buurt, zodat u nooit hoeft te wachten.

Comfort en Luxe

Wij leggen u graag in de watten voor of na een optreden, want juist dan is ontspannen een must. Behalve van luxe vervoer kunt u bij ons ook genieten van extra luxe in de vorm van drank, eten of van andere speciale wensen voor onderweg.

Vervoer voor cast, crew, vrienden of familie

Wilt u graag met uw gezelschap, familie of vrienden reizen? Heeft u ook vervoer nodig voor uw crew? Wij zorgen voor een uitstekende reis voor iedereen en zorgen dat ook uw gezelschap comfortabel en op tijd arriveert.

Naadloze Overgang

We brengen u moeiteloos van het ene optreden naar het andere, of het nu in dezelfde stad is of internationaal. Zo kunt u zich volledig concentreren op uw creatieve proces en prestaties en met vertrouwen op het podium stappen.

Luchthaven- en hoteltransfers

Wij zorgen voor naadloze en comfortabele transfers van en naar luchthavens en hotels, zowel nationaal als internationaal. Onze meet-and-greet service zorgt voor een soepele aankomst.

Reserveer Nu

Wacht niet langer. Reserveer vandaag nog uw exclusieve artiestenvervoer bij Deluxe Taxi Holland en geniet van een ultieme VIP-ervaring. U verdient niets minder dan het allerbeste.